Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Stratégiai elemzés

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Stratégiai elemzés

Nyilvánvalóan elkurtam. Nem kicsit. Nem is nagyon. Csak pont eléggé. S nem ragadhatok le felelősöket keresgélve. Már lényegtelen mi történt. A lényeg, hogy most mi történik, és az, hogy jól kivetíthető mi fog történni. Pénteken eldőlt egy másik tárgy sorsa is. Jelenlegi állás szerint dupla bukással számolhatok, úgy, hogy december végén azt se gondoltam volna, hogy akár egyből is meghúzhatnak. Tudtam, hogy a január kemény lesz, mégse tettem semmit. Egy sort nem tanultam, egy sor programot nem írtam, egyáltalán semmit nem csináltam. Nem is fogok. Most már minek? Ezt alaposan benéztem. Ezt bebuktam. Jól van Ferry. Tap-tap. Megveregettem a vállam. Fasza csávó vagyok, jól van. Ez már tényleg a vég. Nem is izgat igazán. S innen látszik, hogy vége a játéknak. Tudod, amelyikben nincs load game.
Csalódnak bennem? Sokat érdekel? Én is csalódtam. És? Kérdezte valaki? Akkor meg? Nagyon látszik, hogy az egész nagyon elbaszott. Lassan 23 éve. Csak tűrök. Úgy szívok, mint ahogy még a legmenőbb kurva sem tud. Elegem van abból a faszságból, hogy jajaj mert minek szült meg anyuci… Meg jaj mért ilyennek szült? A francokat érdekli. Nem ezen van a hangsúly. Aki nem fogad el így az így járt. S nyilvánvalóan tudom, hogy mi miért történt úgy ahogy, és ezt is beszoptam ugyan, de már ez se zavar. Így kellett lennie, ja. Mert mért ne? Ezt dobta a gép, ahogy mondaná az a laza ribanc ott a lépcső tetején. Nem haragszom én se élőre, se holtra. Beletörődtem. Ahogy Brigi mondaná. Jó így idézgetni, hehe. Nyilvánvaló, „ha valaki a jövőjét egy önmagától kívülálló tényezőtől teszi függővé az bukott ember”. Ahogy Alexander mondaná. Át kellene vennem rendszer tételnek. Ajánlanám néhány lányka figyelmébe azt az ürgét, csak azért, hogy utána megtanulják becsülni a tisztességet. No nem mintha ő nem lenne tisztességes, oh nem erről van szó. Ő csak egy áldozat, aki szerintem bekattant ugyan, de messze intelligensebb az átlagnál. Igazi példakép számomra, még ha meg is vetem, mégis igazat adok neki. Aki úgy hajszolja a boldogságot, hogy már semminek sem tud örülni az bukott ember. Az vagyok. Beismerem. Többszörösen elbukott, legyőzött, vesztes. Az a tipikus ember, akinek a bárban felszedett nő a fejéhez vágja, hogy csődtömeg, a sikertelen ágyjelenet után háhá.
Tudjátok… december elején valamikor azt álmodtam, hogy egy macska kurvára lesmárolt. Talán még azt az érdes nyelvét is átdugta a számba. Igazából sokáig bennem volt ez az élmény, de túltettem magam rajta. Erre tegnap éjjel megint azt álmodtam, csak most kisebb volt a macska. Nem hinném, hogy ez elferdült vágyaim felszínre törése lenne. Inkább valószínűsítem, hogy ott belül a fejemben valami nincs rendben. Egyébként is azt se tudom utoljára mikor fogtam egyáltalán macskát. Fura álmok, elbaszott élet, jövőtlen jövő…



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat