Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
HÁBORÚ!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
HÁBORÚ!!!

Na jó… most a vége. Az újabb vereség bénítólag hatott. A szakdolgozat elkészítésének határideje is végzetesen közel került… Május 4. És jelenleg nem úgy állok, mint aki be tudná fejezni a művét. Ha nem végzem a szakdolgozattal… Nem mehetek vizsgázni… ha nincs vizsga… nincs szakma. A halál csatár vészjóslóan közelít a 11-es pont felé. A hálóőr szinte reszket a kapujában. Na most be vagyok szarva. Most tényleg. Kb. úgy mint az első párharcnál. Ha nem jobban. És szigorú rendben múlnak a percek, az órák, a napok…
Az biztos, hogy bukni képtelenség, még akkor is ha ez a hét rémálommá vált számomra.
Vereség, vereséget követett, és ezért nem a babics miska, nem a szomszéd pirike, a felelős… a súlyosbodó otthoni problémák, az átparázott éjszakák, és a hülye dark mentalitás a hibás. Kurva életbe… Baj van… és fejemben a zaj… „Elbukod, elbukod, mert örök vesztes vagy!”
Az anyám és a mesterem közötti jó viszony fenn tartása teljesen felmorzsolja az erőimet. Fizikálisan még mindig remek állapotban vagyok, de mentálisan, és ami a legrosszabb lélektanilag egyre rosszabb a helyzet. Örömöt csak két dolog jelenthet számomra: ha van pénzem, és ha sikereket érek el. Annyira nem fáj már ha nincs ki szeressen, hogy már nekem ijesztő. És már a rettegés is… annyira más… elveszteni valakit… normál dolog… elbukni egy feladatot… na az még rettegés! A műsor után amin szerepeltem, sokan rohantak meg… sokan szerettek volna velem beszélni… az interjú által olyanok akik nem ismertek mint embert, csak pár versemet, most betekintést nyertek, a versek költőjének világába. Továbbá a tanárnő (a riporter) kiemelte, hogy nagy különbség a mai fiatalok versei és az enyémek között, hogy általában ma már a szabad versek a divat, ezzel szemben én kötött régies ütemhangsúlyos verslábakat használok. Megfigyelhető több versben József Attila hatás. Ami persze nem véletlen haha. Tehát megrohantak. Miért vagyok ilyen keveset a kollégiumban, miért nem ismerkedem a fiatalabbakkal… Lehet-e tőlem verset kapni? Írok-e kérésre? Jól esett. Nagyon jól. Mondtam aki neten megtalál, az még többet megtudhat rólam. Aztán feljött hozzám egy lány. Mondta, hogy őt az érdekelné, hogy én vallásos vagyok, merthogy ő is, és akkor szeretne többet konzultálni erről velem. Meg persze nagyon tetszett neki az Ima versem. Hosszú, hosszú idő után ez egy komoly sikerélmény számomra. A riportban kérdezték, hogyan kezdődött nálam a versírás… Hooot persze a Boci is ott volt… Én meg mindenre általánosan válaszoltam, de az érintettek jól tudták miről beszélek. Végül is utána mondták a Bocinak, hogy büszke lehet, mert ő a nagy múzsa… Hmm… pedig nem ő a múzsám. A legtöbb szerelmes vers nem hozzá szólt… Jó kérdés ezek után, hogy írok-e még valaha szerelmes verset.
Kavarog minden… pusztul és romlik… látványosan hanyatlik…
Ez egy kis sziget volt most nekem, egy kis felemelkedés, és lehet, hogy elérek valamit talán egyszer az irodalomban, de nem erre akarok ráfeküdni… nekem a programozás mindenek felett. Ha bukom a szakmám, bukom az életem. Hiszen tavaly ezért volt halálosan fontos, hogy vissza vegyenek. Ha nem sikerül a szakma, az majdnem olyan, mintha vissza se vettek volna… Totális lesz ez a harc… Van még 15 napom durván… Ez az utolsó nagy, nagy ütközet az életemben… s bár a nagy ütközeteket MINDIG elvesztettem, most még életemben utoljára REMÉNYKEDEM. Totális lesz ez a harc. Ez a végső. Most kell még utoljára talpra állni, és elsöpörni mindent, ahogy az a pár hete még megállíthatatlannak tűnő haderő tette. HISZEK az igaz ISTEN segedelmében. HISZEK a SORSSZERŰSÉGBEN. HISZEM, hogy MINDENKI AZT KAPJA AMI JÁR! És most először HISZEK MAGAMBAN, a tudásomban, az erőmben, a kitartásomban, és abban, hogy az a 140 körüli intelligencia most érvényesülni fog.
A net látogatását ezennel bizonytalan időre felfüggesztem…
Köszönöm szépen…

Minden Jót!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat