Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Állatövek: A KOS

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Állatövek: A KOS

Kos
március 21. - április 20.

A Kos az Állatöv első jegye. A tűz elemhez tartozó jegy uralkodó bolygója a Mars.

Egy kis mitológia...: A római hadisten, Mars, görög neve Árész, ami harcot, háborút jelent. Ez a névválasztás nem meglepő, hiszen anyja, Héra, Zeusz újabb félrelépésén felháborodva bosszúból és dühből nemzette, férfiúi mag nélkül. Árész zabolátlan, vad istenség lett, erőszakossága, durvasága és a harc iránti szenvedélye miatt nem kedvelték a többi istenek. Amennyire visszataszító jelleme miatt, annyira vonzó alkatilag. Magas, izmos külseje rengeteg nőt vonzott köré, egyik "leghíresebb" hódítása Aphroditénak, a szerelem istennőjének elcsábítása volt. Ebből a szerelemből származott leánya, Harmonia, aki a szerelem és a harc közötti egyensúlyt testesíti meg.

A kos jellem: A mitológiai háttérből is sok minden kiderül a kos típus lelki alkatáról. Nagyon határozott, ösztönös, szenvedélyes és törekvő, gyakran nem az eredmény elérésére koncentrál, hanem csak önmagáért a cselekvésért cselekszik. Szereti a kihívásokat, bátran vállal kockázatot. Semmi sem nyomasztja jobban, mint az "állóvíz" és a tehetetlenség. Céltudatossága olykor kegyetlenségnek is tűnhet, mert nem mindig figyel arra, hogy min gázol át. Ez azt is jelenti, hogy önmagát sem kíméli, nem véletlenül mondják erről a jegyről, hogy "fejjel megy a falnak". A kos vérében benne van a harci szellem, szüksége van a versenyhelyzetekre, a megmérettetésre, amelyek során mindig nagyon egyenesen, nyílt lapokkal játszik. A függetlenség és az önállóság nagyon fontos számára. Nagy energiákkal és akaraterővel rendelkezik, és nem túl érzelmes típus. A kezdeményezésben kétségtelenül ő a legjobb. Kalandvágya, bátorsága, gyors észjárása és optimizmusa miatt igen népszerű a baráti körében.
(Hát helyel-közzel)
A kos a szerelemben: (Nem tartottam helyesnek az itt leirtakat...)
Én meg a kalandok...

A kos és az állatok: a ragadozó állatok és madarak tartoznak a kos jegyhez mint például a párduc, a cápa, a farkas, a sólyom, az ölyv, és az agresszívebb rovarok, mint a darázs és a szúnyog.

A kos és az autók: a sportkocsik illenek hozzá, ő az, aki mindenért dudál, akit a leggyakrabban büntetnek meg gyorshajtásért, és aki minden helyzetben kimondja amit gondol, ha pedig felidegesítik - amit nem nehéz megtenni - a káromkodás sem áll távol tőle...

A kos és a vacsora: (hülyeség...)
Nem is szeretem az erös cuccokat...

A kos színei: a tüzes színek, a vörös
jah meg FEKET ezerrel...

A kos testrészei: fej, haj

A kos otthona: kevésbé rendezett, inkább ösztönösen helyezi el a tárgyakat, dominálnak benne az erős színek.
hááát... legényes legényes, de ergonomiai szempontokat is figyelembe veszek

A kos jelmondata: "Az akaraterő megteremti az utat."
Ez így van!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat