Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Érdekes egy nap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Érdekes egy nap

Ma Łord Đark Anarchy[262773 AL]: Szerelem szárnyán

hajnali 5:55 perc...
Az alfa immáron 13. alkalommal kisérelt meg feléledni. A heves probálkozásokat végül 6:00 siker koronázta...a status ablakban azonnal megjelentek az aktuális adatok. Majd megjelent végül az eredményes rendszer inditást konstatálo "status...all right"
jelentés is. Az alfa a reggeli tusolással kapcsolatban megállapitotta, hogy nélkülözhetetlen, a további készenlétben maradáshoz, illetve az azt követö kávé, 4 cukorral.
Rühellem amikor nem méz édes a kávé. Azota utálom a kávé izét miota egy réggebbi kisérletnek következtében korházba kerültem coffein mérgezéssel...hát nem volt egy kellemes dolog. Addig nem is tudtam, hogy ilyet is lehet kapni.
Na ma beszéltem mindenféle emberrel, és érdekesebbnél érdekesebb következtetésekre jutottam...Néha nem tudom, hogy sajnálljam, vagy szánjam az embereket. Hihetelen.
Az ember akit anno hirszerzö hivtam... Most van egy lány aki szerelmes bele(a bolond, nem tudja mit vállal)én meg persze hát na mé ne lennék ott mellette, hogy segitsek, de mi a francnak???
-Hirszerzö: Értsd meg, nem akarok töle semmi mást csak arra kellene hogy lefeküdjünk.
-Alfa: Jo, dehát tudod az van, hogy hát eszméletlenül kellenél neki, hidd el tudom, minden este ott van nálam.
-Hirszerzö: Jo Feri, de nem akarom megbántani, ha nem ö lenne simán kihasználnám a helyzetet, de öt tisztelem...
Alfa: Azt kell, hogy mondjam...nem ugy van az! nem ugy van az! Oda kell menni, hozzá, elkell neki mondani, hogy tiszteled, meg nem akarod bántani, de ez és ez van...te ezt tudod biztositani, de nem igérsz semmi többet...ez korekt és egyenes beszéd. Ha ezek után is vállalja a dolgot...hát akkor meg is érdemli.
Hirszerzö: Tényleg milyen igazad van!
Azt nem tudom, te mért látsz át mindent ilyen tisztán.
Alfa: Mert én kivülállo vagyok!!!

Az alfa kimért lépésekkel haladt lefelé a lépcsön... Valami gáz van, gondolta. Valami tul nagy gáz van...mért van ennyire világos???
Tul világos van...Aztán a forduloban jött egy tukör. Az alfa megállt elötte, de nem akart hinni a optikai érzékelöjének...Nézte magát, és nem tudta hogy elsirja magát vagy szétszakadjon a röhögéstöl...
Azonban egyik sem támogatott müvelet hijján, egyiket sem tudta megvalositani. Az álcázo berendezés ugy cakli pakli hiányzott rola. Szabadon, az egész titákoponya...védtelenül.
Rohanás, nem szokása az alfának, azonban ez esetben pánik szerüen elkezdett rohanni, a szbályába...
Majd becsapta az ajtot, bezárta kétszer kulcsal, és szertartásosan felhelyezte az álcákat...Na most a jo-gondolta az alfa...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat