Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
2006-10-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
2006-10-12

Meg lehet magyarázni...de felesleges.
Mit fogok majd mondani otthon, ha el kell számolni.
Nyilvánvaló, hogy nem csináltam semmit az utolsó egy másfél honapban. Ehelyett hazudtam reggel, éjjel, meg este. Hazudtam s leginkább magamnak...hogy van megoldás, hogy lesz megoldás, hogy helyre jöhetnek a dolgok, mikozben semm olyan komolyabb eredményt nem értem el amire büszke lehetnék. Nincs sok választásom, azért nincs mert elkurtam. Nem kicsit. Nagyon! Az életemet. Pont mint anyám. hehe. Meglehet magyarázni. De nem érdemes.Csak közte és köztem az a külömbség, hogy mig ő élhet kis szerencsével 55-60 éves koráig, addig én élek 30 ig. Na ezért nem mindegy. Ezért lehet mondani akár 23 évesen, hogy elkurtam. Ezért lehet mondani, hogy vénszhemét geci vagyok... jó fejezzük be a kesergést, attól nem változik semmi. Mondom semmi!
Végül is az elégtelent senkinek nem irta be az a szhemét geci, de cserébe jövöhéten egy 3*45 perces dolgozatot kell írni. Amibe ugyanugy benne lesz, hogy 4,7,40,72,1526...
ja a tanárnő se tudta megoldani!!!!!!! De azért föl adta. Ja azóta senki nem tudta megoldani. Szerintetek ha ezt legközelebb megint meg kell írnom, azzal ki leszek segítve? Ugye nem. Szerintem se. Tessék: Basza teherbe szájba az anyukáját, és azzal gecizzen.

Rendszer elemzés...
1 min erejéig egy tesztprogram automatizált lefutása...
Rendszer erőforrások analizálása...
Rendszer hívás szolgáltatások...
Müveletek végrehajtása leállítva...

Na jó...akkor Szebb Jövőt!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat