Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
jó elörejelzések

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
jó elörejelzések

Néha ahogy elnézegetem az üzenőfalat, nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. Gyakran persze egyértelmüen sírógörcs kerülget annyira fáj a hülyeség. Gyakran a röhögéstől kapok sírógörcsöt, mert úgy fájnak a rekeszizmaim... Sok szánalmas balfasz.Képesek datolyákat kidobni, tök hülyeségre. Mert legalább ha értelmes üzenetet írnának. Látok persze olyat is, de az nagyon ritka, ha pedig feltünően jó meg is nézem... na de akkor is.

Azt kell, hogy mondjam így november végén, akkor mikor már drasztikusan közel van december, hogy úgy tünik minden nagyon jól alakul. Az elöre jelzések túl jók. Már, már zavarba ejtően jók. Ha az előrejelzések rendre bekövetkeznek, az azt jelentheti, hogy akár életem legjobb decemberét élhetem át idén. Na de... lassan a testel. Nem árt az óvatosság. Istenbe vetett hitem nagyon erős ez igaz, de nem egyszer történt már meglepő fordulat... Azt mondom, ha cirka 60%-ra bekövetkeznek a dolgok, már teljesen elégedett lehetek.

Meg van az aszcendensem, ami megadja, hogy a kos jegy adottságait miként használom ki... Oroszlán.
Jó kis párosítás. Így már jobban érthetőek bizonyos jellemzőim, még akkor is ha magára a horoszkópra nem szoktam adni. Azért az asztrologia érdekes dolog.

Alles Gut!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat