Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
//ma//

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
//ma//

Meglehetősen régen írtam már ide, bár nem is volt tervbe véve, most mégis, annak okán, hogy változik minden... de legfőképpen azért mert átmenetileg felfüggeszti a működését, és nem elérhető a honlap.

Ennek többek között az az oka, hogy egy lusta szar voltam, és nem foglalkoztam vele eleget. Mint sok minden mással sem. A legjobb példa erre maga a Jó Isten. Új év... új lap... most van még idő, most kell változtatni mindazon amiről alapos megfontolás útán megállapítható, hogy rossz irányba haladt.

Mindenki ülljön le magával, zárja magára az ajtót, és gondolkodjon el addigi életén. Lehet úgy érezzük minden rendben van, ezenfelül én mégis azt gondolom sosincs rendben semmi sem. Mindíg lessz valami... mindíg lesz egy aktuális probléma, egy megoldásra váró feladat. De ez nem feltétlenül baj, csupán hozzáállás kérdése... Mert ugye mindenki azt kapja amit érdemel... (R1)

Szigorú elvek, elgondolások hazugságában éltem huszon éveken át... hazudtak nekem. Azt mondták majd ők mindíg mellettem lesznek, s jóvá tesznek engem. Hazudtak, mert azt nem mondták, ahogyan múlik az idő változik minden, s elfogyhatok. Azt gondolom most tehát, hogy nem létezik igazságos, öszinte, önzetlen ember. Mindent valami mozgat, minden valamilyen -egyébként jól kézzelfogható- okból, háttér motiváltságból történik. Ez meglehetősen negatív... a legnegatívabb azonban, hogy jómagam sem vagyok kivétel...
Egy valami nem változott...
Dark...
Fanatikus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat