Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
2006-06-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
2006-06-20

Péntek.
A hugommal valo rosz kapcsolat érzékelhetö volt egész uton miközben hazafelé vittem.
Mindez annak eredménye volt, hogy a hátam mögött az anyunak mondott dolgokat. Ö váltig állítja, hogy azt nekem is mondta és igenis jogosan érzi ugy, hogy nem szeretem. Mondom jol van tudod mit akkor nem szeretlek és hagyjuk egymást békén.
Szoval alig szoltunk egymáshoz.
Haza érünk aztán elkezdett nekem könyörögni, hogy tudja, hogy bunko volt, meg minden és bocsássak meg, és nem fordul elö többet, hogy az anyunak dolgokat velem szembe elmond. A muter csávója és a muter is piásak voltak, és igazán akkor csalodtam kellemesen a hugomban amikor érezhetöen mellettem állt velük szemben. Végül is szent lett a béke, és nagyon szeretjük egymást, ugyhogy oké.
Aztán a hugom odajött és puszilgatott ösze visza és jol esett, aztán beleült az ölembe én meg simogattam. Jó volt érezni, hogy felszabadult valami hiány és, hogy a harag elmult most ölelnünk kell egymást, mert igenis nagy a szeretet. Ott üldögélünk összebujva, amikor is megszolal az anyám, hogy mostmár jo lenne ha ezt befejeznénk, mert mi lenne ha ezt valaki meglátná, mert ugy nézünk ki mint egy szerelmes pár, és azért mert nekem nő hiányom van, azt ne a hugomon töltsem ki.
Ergó ezzel azt is mondhatta volna, hogy johogy már nem fektetem le a hugom.
Szépen eltoltam magamtol a hugom, feláltam és csak annyit mondtam az anyámnak na menj a kurva anyádba.
Ezzel eljöttem. Nagyon nagyon megbántott, mert hirtelen egy olyan érzés fogott el, hogy most felállok, és anya, vagy nö ide vagy oda,de beleverek egyet a fejébe. Aztán mentem lefele a lépcsöházban, és elkezdtem bögni mint egy kisgyerek anyira beletaposott a lelkembe ezzel a beszolással. Teljesen kiakadtam. Nem is tudom mikor sirtam utoljára ennyire. Nagyon roszul esett. Mert mondják rám, hogy pedofil vagyok, ha esetleg egy 14 éves lányal vagyok együtt, bár az sem jogos mamár. De degenerált akkor sem vagyok, hogy a saját testvéremmel kezdjek.
A Mesternek el sem mertem mondani, mert biztos vagyok benne ha ezt megtudta volna, felmegy és szétrugja mindkettöt.

Szombat
Felmegyek.
Látom mindkettö rendesen uton van.
Fél literes rövides üvegek szanaszét, nagy kupleráj, szétdobálva minden, hát az én szobám ahhoz képest egy palota ami ott volt. Én igyekszem mindig rendet tartani, de gyakran kell pakolnom, mert bár rendet tenni tudok, de vigyázni a rendre már kevésbé. De ami ott volt az nekem is sok.
Hát az volt a helyzet, hogy megjött valami ado visszatérités a muter palijának ami valami 100 ezer forint volt. Nem egy hu de nagy pénz, de én azzal tudnék mit csinálni, tudnám normálisan elkölteni. De ezek, herdálják. Máskor jo a tömött cigi is, most meg nem tudom milyen drága cigiket vettek karton szám. Máskor jo a szolid föelék is, most meg mindenféle hozatott kaja, nem ám ök föztek volna, nem hozatták. Amit még én sem tehetek meg. Egyböl vettek két szuper telefont, na mondom ez kell nektek és még használni sem tudják. Més smst se tudnak küldeni, nemhogy mms-t.
Ja éshogy megigérték, hogy ha megkapják ezt a pénzt akkor törlesztenek valamenyit abbol a rengeteg pénzböl amit tölem kaptak... mondtam nekem elég ha egy 20 ezret adnak. Hát ahogy te kedves barátom, ugy kaptam én is pénzt tölük. Pedig tudnám normális dologra fordítani, és nem félliteres pálinkákra az biztos. Egyre jobban undorodok az alkoholtol.
Szoval most ezerrel megy a herdálás. És ez Isteni vétség! Pokolra mindkettö. A hugomat nem voltak képesek sehova sem elvinni egész hétvégén enyi pénzböl? Mondta nekem, neki mindene megvan,nem erre vágyik ö azért jön haza, hogy jolérezze magát, de mindig csak unatkozik az anyáméknál. Érdekes, mi a Mesterrel tényleg fillérekböl olyan jo programokat szervezünk ahol a hugom is jol érzi magát, ezek meg ezrekböl nemtudnak semmit. Na ennyit erröl.
Szombaton tehát felmegyek hulla részeg a muter palija.
Keménykedik. Mint mindig amikor részeg. De most ö a király, mert van "sok" pénze. "Mindent bevásároltam az anyunak", "Vettem neki telefont is tudod!"
Gizdáskodott ösze visza. Már teljesen ugy viselkedett mint a mostohaapám, és egy az egyben öt juttatta eszembe. Persze, hogy átrakodott rá is a gyülöletem. Ha valakiben meglátok egy olyan személyt akit gyülölök, még szép, hogy öt magát is elkezdem gyülölni.
Már amikor tette vette az agyát nagyon ideges voltam, ráadásul azok a mozdulatok, a gizda beszéd, az a gusztustalan keménykedös beállás, mind mind a mostohaapámat egy az egybe azonositotta vele. Hidd el drága barátom, már volt olyan pillanat, hogy szinte a mostohaapámat láttam ott állni, meg beszélni. Hihetetlenül ingerelt. Az anyám odarendelt maga mellé, és elkezdte mondani, hogy mennyire megbánta a tegnapi beszolást meg minden, montam, jol van, de nincs elfelejte ezt jegyezd meg.
Na akkor az a fasz fej odajön, hogy én mit probálkozok az anyámmal és az az ö nöje.
Na mondom egyik nap a hugommal, másik nap a terhes anyámmal probálkozok ez szép. Nem tudom enyire kanosnak nézek ki? Vagy most mi van? Nem tudják megérteni, hogy én nem egy "menetre" vágyom, hogy engem nem a szex ilyen formája izgat. Engem más izgat, lehet kanos vagyok, de nem ugy ahogy ök képzelik, és kikérem magamnak. Mondom az anyunak szoljon rá, mert már nagyon ideges vagyok, és érzem a nyomást a melkasomban. Mondja neki, hogy Andris tényleg állítsad már le magadat, feküdj le.
Odajön hozzám a nagyember, azt mondja, figyelj! szétrugjalak? Mondom neki hát probáld meg. Figyelj! én komolyan szétruglak. Mondom neki az anyám mellett ülve, jo hát kezdheted. Erre fel egyenesedik, kihuzza magát, mire az anyám megragadja a karom, hogy ne legyek már hülye álljak fel. Épp hogy felálltam, derék magasságban megrugott volna, csak kivédtem. De ha ülök, az pont fejmagasság lett volna. Jo. nem csinálltam semmit mert féltem, hogy roszul leszek, mert már nagyon fájt a melkasom. Anyit tettem, hogy deréknál elkaptam, szinte a fejemig emeltem, és tiszta eröböl földhöz csaptam. Kezdtem érezni, hogy fulladok. Mondom a muternak, hogy inkább elmegyek, mert roszul vagyok az idegességtöl. De erre a hugom elkezd nyávogni, hogy ne hagyjam ott. Jo. Na a kemény legény 20 perc mulva felkel, és folytatja a keménykedést. A hugomon látszodott, hogy abszolut nem fél töle, és párszor akkora pofonokat lekevert az ürgének, hogy öröm volt nézni. Hihetetlen gyors a kiscsaj, és joérzés volt ahogy szinte védett engem.
Jo persze aztán felkapta az a paraszt, ugy meg nem bir el vele a lány.
Végül is a fülembe jutott egy olyan, hogy az András délelött a mutert megrángatta, és majdnem megütötte, de legalábbis ráemelte a kezét. Ezt a hugom ovatosan valotta be, és az anyám meg félve ismerte el. Oda állok a bika elé. Na öreg, hogy is volt ez? A te szádbol is szeretném hallani. "Na mi van kölyök erösnek érzed magad?" Mondom hidd el joval erösebb vagyok mint te, vagy a mostohaapám, söt ketten jönnétek, és mindkettötöket öszetörnélek.
De nem ez a lényeg, hogy is volt ez a megrángatás?
"Figyelj én bevásároltam az anyádnak mindent jo?"
Ezt már huszszor elmondtad nem erre vagyok kiváncsi, és centis közelségbe léptem hozzá.
"Na most arra vagy kiváncsi, hogy jol felcsináltam az anyádat, és akkor most mi van?"
És egy jo eröset lökött rajtam.
Hátra kellett lépnem egyet a lökéstöl, de abban a pillanatban vissza léptem, és én is egy rohadt nagyot löktem rajta, amitöl ugy neki esett a szekrénysornak, hogy csakugy borultak le a dolgok.
Még szép, hogy enyivel nem értembe, teljesen begözöltem, elborult az agyam, és gyönyörüen elvesztettem az önkontrolomat.
Odaugrottam, tiszta eröböl térdhajlatra egy rugás, utána megragadtam, hogy nehogy összeesen, hogy, még egy hatalmasat beleverhessek egyet a burájába. Abszolut nem éreztem az erömet, amivel amugy takarékoskodnom kellene, de anyira készen voltam, hogy miután belevertem a fejébe, megintcsak nemhagytam, hogy elessen, hanem még beletérdeltem a fejébe ami akkor nekem nagyon jo érzés volt, csak pont a bal térdemmel ami nekem is azért ment szét, mert engem is térdhajlaton rugtak egyszer, és ezota tudom, hogy ha valakit tisztességesen ott megrugnak annak egy joideig anyi. Még mindig nemhagytam, hogy összeesen, hanem megemeltem, és földhöz csaptam hátha szétlocsan a feje, de nem ugyhogy, amit utána nagyon megbántam mert sosem csináltam, mikor földön feküdt még vagy kettö tisztességeset belerugtam. Aztán rátérdeltem és elkezdtem fojtogatni, de akkor már a hugom is meg az anyám is jöttek, hogy leszednek, mert lila volt a szája.
Én nem tudom de enyire szerintem még nem vesztettem el a fejem. Itt már sokminden a felszinre tört. Az, hogy a mostohaapámat láttam benne, az ahogyan az anyám terhességéröl beszélt, hogy megakarta ütni, ahogyan már honapok ota beszélt velem, és többször számonkért és parancsolgatott, és az egyébb fájdalmak amik nyomják a lelkem, a félelem minden feltört. És képes lettem volna megfojtani.
Utána mikor kissé észhez tértem, még roszabbul lettem, az általános remegésem, látványos reszketéssé változott, és egy pohár vizet alig birtam meginni. Kinált ott engem az anyám, egy kis röviddel, mondtam neki felejtse el, az nem oldja meg a gondjaimat.
Még rágyujtani se volt kedvem, olyan roszul voltam, hogy alig kaptam levegöt, és rendesen fuldoklottam,teljes eröböl a számon kellett vennem a levegöt és kevés volt. Közben azt hittem a melkasom meg beszakad.
Elmeséltem a Mesternek aztán ö meg azt mondta, hogy ha nekem valami bajom lesz, ö itt megesküszik, hogy megöli az Andrist, és nem érdekli menyit kell ülnie. "Végzetes veszteség lennél, és utána nem érdekelne mi lesz késöbb".
Vasárnap a Mesterrel mentem, mondván bármi van, én nekem nehogy bajom legyen. Nem is az embertöl félt mert tudja, hogy anyiszor verem ösze ahányszor nem szégyenlem, hanem nehogy agyvérzést vagy szivrohamot kapjak. És ennek rendesen fent áll az eséje.
Vasárnap az ürge feje ugy nézett ki, hogy majdnem röhögö görcsöt kaptam. Én nem is tudom, tele puklival, meg aláfutás, láttam a Mester elégedett.
Miután kimentünk tölük, megpacskolta a vállam, és azt mondta, jo munkát végeztem, higyjem el, ezt megérdemelte a szemét geci.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat