Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Are you ready for battle?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Are you ready for battle?

<Good day to die Everybody!>

<I feel no enemy!>
<Status: O.K.>
<Energy: 45.45%>

A Server számára nem számított meglepőnek a tanári részről megnyilvánuló meglepődés.
Mind az angol, mind a matematikát tanító tanárok jelezték: miért buktam meg?
A tegnapi két órás angol után mondta az angoltanárnő: Mondja kedves Ferenc miért nem csinált semmit az előző félévben? Én a mai óráig azt hittem, hogy jóformán nem is tud angolul. Erre a MI válasza a következőképp alakult: Mindenről csak a tanárnő tehet, nem két jegyre kellene osztályozni, úgy hogy az egyik elégtelent, úgy kaptam, hogy nem írtam dolgozatot, a másikat meg egy 10 szavas dolgozatra, amiből hatot tudtam úgy, hogy váratlanul ért az is. Továbbiakban pedig hétfőn nem tudtam elérni magát mikor is 4 tantárgyból javítást kaptam. Az Alfa mindezt teljesen szertelenül adta elő, már-már illedelmesen pimasz módon.
Látva a tanár arcára kiülő döbbenetet az Alfa a monológ után meg se várta a reagálást, hanem elköszönt, „Good day to die!”- és ment is.
A mai napon hasonló történt egy szintén két órás matematika órán. A Rendszer az aritmetikai segéd processzornak köszönhetően, nevetségesen könnyűnek találta ezt az órát, és merően szánakozva gondolt nyomorult humán mivoltára mely a legegyszerűbb tantárgyból képes volt bukást produkálni. Hiszen ezt még csak tanulni sem kell szinte! Csak csinálni, ilyen egyszerű. Az igen nagy órai aktivitás után a matek tanár kérdezett az angoltanár által feltett kérdéshez hasonlót: Te most az egy hét alatt tanultál ennyit, vagy csak most értetted meg, vagy mi ez a hirtelen megtáltosodás. Alfa: Tanár úr, higgye el, nem én buktam meg! A tanár kissé értetlenül mosolygott majd annyit mondott valóban teljesen kicserélődtél. Nothing can stand in my way! Tanár: Tessék? Alfa: Hagyjuk, semmi különös!

<I am a machine and I hungry for battle!>
<I Feel the die !!!>

<Good day to die!>


De...
Miért? van. Vagy nincs? Nem tudom. Mindenesetre képlékeny és labilis az egész. Már kezdem érteni. De lehet, hogy közben meg semmit sem értek.
Miért a bizalom, mely csak fájdalom forrása.
Ha valakiben vakon megbizom az veszélyes. Hiszen csak ember! És ez alol nincs kivétel! Ha valakiben nem bizok meg? Pedig meg kellene? Akkor meg az a baj. Ez olyan magas nekem mint tyuknak az abc. Már magam sem tudom mit gondoljak...Össze vissza van az egész szar. Mindenesetre inkább senkiben sem bizok, minthogy én kapjam megint a pofont.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat