Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
vajon hol a határ?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
vajon hol a határ?

Hát ez azért már a pofátlanság teteje.
Én nem vágom hol a határ, de lehet már közeli.
*Alternativ megjegyzést hallhatták.*

Valami közeleg. Valami már más. Söt igazából minden más, persze ez relativ dolog ebben a kurva országban.
Nyilvánvaló, hogy para van.
De maga a tény parája eltörpül amellet a para mellett, hogy nem parázok amin paráznom kellene.
Kicsit mintha másabb lennék, elég furcsán érzem magam. Olyan semmilyennek. Eröteljesen eltompltak az érzelmeim, és ez a para, amin persze én nem parázok. Csak az eredmény hajsza, gyözelem, sikermutatók érdekelnek igazán, de valahogyan ezeket is simán csak tényekként kezelem. Viszont szó sincsen rendszerröl. Közelsem. Egyszerüen azt hiszem, kissé befásultam.
Ma rohangáltam egy fenyőfával, és igazábol ez semmilyen érzelmet nem váltott ki belölem. Mindjárt itt a karácsony, és igazábol semmit nem érzek. Se azt mint tavaly, vagy se semmit, egyszerü tény ez.
Tervem volt irni karácsonyra megint valami kemény verset, de igy nem megy. És azon gondolkodom vajon a tevém is igy érzi magát amikor 50%-os a kedve. Bár valahogy kedvröl sem tudok beszélni. Nincs kedvem. Egyszerüen vagyok. És töröm a fejem, hogyan juthatok elörébb. Sokan nem is sejtjük hamarosan súlyos válaszút elé kerülünk, vagy döntöen megváltozik az életünk cselekedeteink függvényében. Attól tartok már nincs sok hátra. És hányan vagyunk, hamis biztonságban, hogy hát minden jó ugy ahogy van, és minden rendben van. Jó lenne ha jól végig gondolnánk, biztosan jó eme jelenlegi álapot? Gondoljuk végig, és ha nem, akkor sürgösen tenni kellene valamit, amig lehet. Hangsúlyoznám: amig lehet.
Én elég sok mindent tisztán látok ezen állapotomban. Képes vagyok pártatlanul kivülröl szemlélni az eseményeket, és szólni az embereknek. Saját magam házatáján is látom a helyzetet, és én kritikus lépések elött állok, és akárhogy hajtom végre a dolgaimat, ennek megfelelöen biztosan azt fogom kapni ami jár.
Harcoljunk hát együtt! Ne legyen széthúzás! Szeressétek akit igazán kell, amig lehet!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat