Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Kárhozatra Ítélve

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Kárhozatra Ítélve

Nos ismét sikerült döbbenetet keltenie egy embernek számomra. Nem, nem vagyok csalodott. Mert már megszoktam. Talán még három emberben tudnék igazából csalódni, akik még tudnának nagyon nagy meglepetést esetleg okozni.
Viszont megdöbbenni megdöbbentem.
A csaj jobarát...
Már nem egyszer megintettem, hogy esetleg a kapcsolatával kissé normálisabban és őszintébben kellene bánnia. Persze én nem szoltam bele, csak mondtam neki, hogy nekem az ilyen nagyon nem tetszik, és legalább akkor ne mesélgesse a hülye aljas dolgait. Természetesen jött a védekezés, hogy dehát a barátja is félrelépett, és most pont nem tud dönteni, hogy mi legyen, és hát bla bla, most akkor egyszerre kettő. Jo van, aztán sikerült döntenie, maradt a régi. Jol van oké. Aztán megint voltak valami kavarások igazábol oda se figyeltem amit mond, mert csak felmegy az agyamba a vér. Jol van. Mondom neki, hát tudod, akármilyen jofej vagy meg aranyos soha nem állnék szoba veled ilyen téren. Azt mondja erre, de csak azzal van ez akitől nem kap egyértelmü szeretetet, merthogy ez a pali hol ilyen hol olyan, és hogy az egész azért van igy.
Jo mondom akkor mért nem lehet ott hagyni és akkor jol van... Hát nem mert már régota eggyütt vannak, meg ragaszkodik is hozzá.
Na jo ez nekem már még emberként is magas.
Aztán mult péntek reggel, feljön és felkelt. Nagy koma vagyok ezzerrel, ki mer ilyenkor felébreszteni.
?utogatja a telefonját valami képpel. Mi...ja valami pasi, na igen és? Na és most ö miatta nem marad bent a hétvégén és neharagudjak, mert tudja h megigérte, h benn marad de mégse. Jol van aztán nekem sokat számit h ki van benn a koleszban amikor hétvégén csak aludni járok be(igazábol hétköznap is).
Jo erre jön hétfön nagy boldogan, azt mondja láttad azt a srácot a kapuban. Ja mondom neki, és?
Képzeld összejöttünk, és össze is költözök vele!
Durr...mint akit jol megrugtak, Micsoooooda????
És az Ákossal mi van? Hát szét mentünk...
Nem vagy te egy kicsit elhamarkodott?
Nem! pontosan tudom, h mit csinálok!

Jaaj, de nagy sirás lesz még ebböl, de nagy sirás. És egy hét ismeretség után összeköltözik vele, és ott hagy egy nem tudom pontosan milyen régi kapcsolatot.
Hát az agyamat eldobom esküszöm.
De tudja mit csinál és ez a lényeg.


Az Alfa magabiztosan vágtázott le a lépcsön.
Mind energetikailag, mint fizikálisan minden rendben volt. Mentális zavart nem érzékelt, egyszoval a toppon volt. Ezt már rég nem érezhette.
Végre kihasználhatta, hogy teljes sebességgel haladhat, söt futási intenzitásról is lehetett beszélni.
A lépcsön kettesével mászkált a fokokon, lendületesen és dinamikusan haladt a szünetekben ahová éppen szükség volt.
Egyik szünetben, szintén nagy sebességgel repesztett le az egyik lépcsőn...
Érzékelte az elötte haladó két embert, és pillanatok alatt kiszámitotta a megkerülési pályát.
Ugy számolt, hogy kb a lépcső aljánál pont mellettük és a falmellett elfog siklani, hogy minnél kissebb felesleges utat kelljen megtenni, illetve, hogy az energiával igy is sporoljon(hatékonyság elve)
A két ember mint pillanatokkal késöbb egy pár volt, ez már akkor tudatosult az alfában mikor közelebb ért, és látta, hogy átölelkezve haladnak szorosan egymás mellett. Ez igazából nem is érdekelte az Alfát, már a megkerülési müvelet végre hajtását tervezte, miközben elég színvonalas sebességgel haladt lefelé.
Már lassan eljött a pillanat...<Előzési müvelet megkezdése...>
Ekkor viszont hirtelen megtorpant az elöl haladó két ember, a lépcső utolsó elötti fokánál, hogy megcsokolják egymást(jobb helyet nem lehetett volna találni?!), az Alfa pedig a hirtelen jött változást megkisérelte kiértékelni, de mielött komoly lépéseket tett volna, teljes lendülettel belerohant a két emberbe.
Szép kis ütközés volt, mindhárman a földön kötöttek ki. Miközben mindenki a feltáőászkodással volt elfoglalva kölcsönös sürü elnézéskérések közepette, az Alfa rájött, hogy tul nagyot esett. A belső kijelzőn máris a sérülések azonositása volt látható. Konkrétan 1 darab volt. Semmi baj nem lett volna, ha nem pont térdre esik. Megállapította, hogy a baloldalon már eleve sérült térd, ami pont ez miatt többszörösen megerősített fáslikkal van áttekerve, ennek ellenére nem nyujtottak védelmet, és ujra megrongálodott.
Az alfa teljes magasságában felegyenesedett. Szinte alig lehetett észre venni, de csak egy lábon állt.
Megkísérelte a tovább haladást, ennek keretében kishijján felborult...
Elő a telefon...hivni a másik rendszert.
Amaz két percen belül ott volt(Mivel egy iskolába vannak+egy koleszban). Az Alfa felvázolta a történteket, majd megbeszélték, hogy a következő szünetben segitséget nyujt a visszatérésben.

Az Alfa levetközött, modszeresen leszedte a fáslikat. Majd az erkélyről összeszedett havat ami már jeges volt, és jol tapadt, körbe rakosgatta az érintett helyen. Ezekután viszatekergette a fáslit, azonban sokkal erősebben, hogy elszoritsa valamennyire a vérkeringést, és az idegek kevésbé tudják küldeni az ingerületet a fájdalomközpontba(egyszerü fájdalom csillapítás), ezzel még azt is sikerült elérni, hogy jobban összetartsa a már tropára ment térd izületeket.
Az Alfa végzett a müvelettel. Felállt, és megállapította, hogy részlegesen ujra üzemképes a mechanikus rész. Azonban ismét erős sántitásra lett kárhozatva...
Már az kárhozatal, hogy megszülettem, az a kárhozat hogy igy kell élnem, és sorsom az örök kárhozat, majd utam végén, biztosan elér a végítélet...A pokolban a kárhozat. Ott fogok megrohadni, az idők végezetéig!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat