Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Szuper depresszív helyzet

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Szuper depresszív helyzet

Nyilvánvalóan nagy a baj. Tul nagy.
Elöször is nagy szarba kevertek, hogy hogy oldom meg még nem tudom. Igazából felfogás kérdése, hogy mennyire érzem magam szarban. Egy részröl, másrészröl amugy is szarba vagyok. Nem ezt nem én kurtam el. Ezt az anyám, a köcsög szeretöje, a fasz mesterem, és kis idióta pofázós hugom. Persze most én fogok szívni. Mindegy melyik utat választom, igy is ugy is hazudni fogok. Igy is ugy is. Ennél nincs szarabb, mikor tudom, akárhogy is de valamelyiknek hazudnom kell, mert ök így intézték. És persze én vagyok a szar. Most tényleg nincs választásom. Mert elkurták. Nem én, hanem ÖK!
Geci láda mind bazd meg. Ki fognak késziteni idegileg. Persze 3 föbünös van, és utálom mind a három szar embert. 1. Anyám köcsög palija. 2. Anyám 3. Hugom. Ezért nagyon megfognak fizetni. Kifogom késziteni öket, ahogy ök most engem. Még lejebb rugdosnak a sötétveremben. Köcsögök. Na persze a Mester se sokkal különb most, de igazából öt legalább megértem valamennyire. Bár ma ZÉRÓ Toleranciás megnyilvánulása volt. Jegyzem. Ez már a második. Mondtam is neki: Köszi! Zéró tolerancia! Régen rossz ha valakinek ezt mondom. És mást nem is kell mondanom, mert meghuzom magam. De felejthetetlenül megmarad. Lehet könnyü dolgom van, mert eddig összesen "csak" 3 zérós eset van amiért tartozok, de megfizetem igérem. utálok adós maradni.
Szitu a következö: Anyámék tudván, hogy némi összeghez jutok a Mester elött kértek kölcsön tölem. A mester akkor mondta az én dolgom, intézzem ugy, hogy meglegyen a dolog. Tehát az ügylet tök legális hazugság mentes lett volna...
De közben az anyám meg egy kétszinü köcsög, mert a hugomnak mirólunk pofázik mindenféle faszságot, nekünk meg a hugomról panaszkodik... Na jó. Lenyelem. Mert én vagyok a geci... mindenesetre feljegyzem zérósnak. Ezekután könyörgök a hugomnak, jol a lelkére kötöm, hogy ne panaszkodjon a mesternek, mert rengeteg energiám van abban, hogy ök joban vannak. De az a kis szhemét köcsög a hátam mögött nem kitálalt mindent a mesternek... De persze, elpanaszolt mindent. Hogy miket mondott a pasi meg az anyu róla, meg rólam. Több se kellett a Mesternek. Persze bepöccent. Utána a mester kitálalt a hugomnak, hogy róla miket mond az anyja... Kész vége. Több havi munkámat ásta alá az a kis szemét ribanc. Ezért ugy kifogok vele baszni, hogy egy életre megemlegeti. Ez még a kisebbik része... de rájöttem, hogy a mester nem akar nyiltan összeveszni a muterral, hanem játsza tovább a szerepét... Stratégiát váltott. Igy már sokkal félelmetesebb lesz a játszma... És ki tudja... lehet, hogy a hugom közben az anyáméknak is tálal... Hát igen anya lánya... Kétszinü geci mind a kettö. Nem baj akkor most én jövök. A hugomat összefogom ugrasztani a mesterrel. Nehogymár...majd ö jár a legjobban én meg szívom a sok gecit, hogy majd meg fulladok. Jó van heee... ha harc akkor egyel több front vagy kevesebb... Kikészitem öket. Na de nyilván az anyám mért ilyen... mert a pasija gyülöli a mestert. Az meg az anyámat uszitja a mester ellen. anyám a hugomat, minket meg a hugom ellen. közben most meg a mester engem a muter ellen.
"Határozottan megtiltom, hogy egy fillért is adj nekik! Oldd meg valahogy! mondd, hogy nem kaptál pénz!"
Tehát a mester határozottan hazugságra szólitott, és kényszerit is. Söt! A továbbiakban egy fillért sem fog adni, csakhogy éppen annyi pénzem legyen, hogy a terveimet megvalósíthassam, és egy fillérel se legyen több. Söt mindenhova elkisér, hogy megvegyem amiket akarok, és számolhassa mennyit költök, nehogy összerakhassam azt a pénzt amit az anyámék kérnek...

Nagy bajban vagyok...
Mert ezek négyen elintéznek. Minegyik mindegyik ellen van, mégis ebben a helyzetben ha ellenségként is de szövetségesek ellenem. Ök négyen.
És mellém ebben az ütközetben ki fog állni?!
Talán az Isten? Vagy a Sátán?! Jó hagyjuk Ibolykát...lobog a haja! Mindegy hogyan de veszteni fogok. Ha nem adok pénzt azért leszek nagy szarba, ha meg valahogy megoldom(még fogalmam sincs hogyan) akkor meg azért.
Holt egyedül vagyok...
Most valóban könnyebb lenne megdögleni. És nem vagyok padlón, nem vagyok totál letargiában... egyszeröen most be-va-gyok-szar-va.
Picsába...
Köszönöm ennek a 4. szemét gecinek, hogy csinálnak plusz terheket. Kösz.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat