Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Kapu zárás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Kapu zárás

Nagyon jo.
Minden rendben van.
Szép és jo minden.
Egy érzés van a lelkem mélyén...
A tudat, hogy van kit szeressél.
A tudat, hogy van aki szeressen.

Ahelyett, hogy éjjelente aludnék, állandoan az agyam jár. Sajnos. Néha utálok gondolkodni, de viszont igy fog összeállni a kép. Igy van mod arra, hogy felfedezzem, és megvédjem magam az ellenségeimtöl.
Határozottság, és erö. Tudás.
Azon gondolkodom, hogy mekkora árat kellhet fizetnem ezért megint?
Megfogok változni drasztikusan. És most fog végre kiderülni ki van velem és ki ellenem. Ahogyan én változom le fog hullani a lepel azokrol akiken a barátság átlátszo álarca van, és mellettem marad aki igazán melletem van. Csak én értem.
De lehet tul drasztikus a változás, és nagy árat kell majd fizetni. Fizetnem kell majd megint ugy mint eddig. Lehet az ár több lesz mint hétszeres.
Én lelkileg felkészültem. Fizetni fogok.
Ha kell sokszoros árat. De nem engedhetem, hogy örökké vakságban és szenvedésben illetve elnyomásban éljek. Eleget türtem már. Elég volt a fájdalombol. Most mindegy, hogy fizikai vagy pszichikairol van szo. Végre boldog akarok lenni teljesen. Örömet akarok. Akarok adni és jogosan kapni is. Mindegy, hogy én kezdeményezem vagy más, de kölcsönös legyen. Ha viszont háboru kell akkor háboru lesz, és én bármekkora áldozatot képesvagyok meghozni.

Felkell készülni az életben arra, hogy bármilyen oknál fogva bármikor, bárkit elveszthetsz...
Ez nem saját gondolatom. De attol még zseni az az ember aki eljutott ennek a felismeréséig. Sokan hamios boztonságban élnek. Semmi nem olyan erös ahhoz, hogy ne veszthesd el.
Én felkészültem. Jah. Az az egyetlen egy baj van, hogy valojában még kettö azaz kettö ember elvesztésére nem készültem fel. Amig van olyan ember egy ember életében akit nem képes elveszteni addig sebezhetö. Addig gyenge és erös esélyel legyözhetö. De én nem akarok veszteni. De akkor sem akarok elszakadni attol a kettötöl. Bárkitöl csak attol a kettötöl ne. Ezért is bármit feláldoznék.

Mindenesetre tudom: Nem én leszek az aki elhagy másokat, hanem én leszek az akit folyamatosan elhagynak az emberek. Ezt amugy már megszoktam.

Eladtam hosszu éveket nem sajnálom már. Mások éltek helyettem réges rég nem fáj. Eljön az idö indulok én, ne álljon mostmár senki elém, mindenen tovább jutok én. Eltakartam az arcomat nem sebezhet semmilyen baj.
Ha jobban belegondolok valoban sok sok év elszállt már felettem, ami nem is lenne olyan sok, ha mondjuk tudnám, hogy elélek mondjuk 55 évig. De mivel tisztában vagyok ennek lehetetlenségével, majdnem azt kell mondjam, hogy kapuzárási pánikom van mondván nem éltem még semmit. (Kapuzárási pánik: 45 év körül jelentkezik nöknél férfiaknál egyaránt a változo korba esés folyamata elött kis idövel. Kritikus és sokszor végzetes idöszak föleg házastársak életében.)
Energy:100%



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat