Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
*24 év*

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
*24 év*

Jelen állás szerint jómagam 24 éve 0 hónapja és 28 napja valamint pontosan 8 órája Létezem. Erőteljesen.
Ez gyakorlatilag alig kevesebb, mint negyed évszázad.
Anyukám 24 éves 5 hónapos és 28 napos volt mikor a fenti számítás elindult. Felesleges adatok ezek... Nem jelentősek, valójában érdektelenek, mégis számon vannak tartva. Sokan jó ha az egész évek múlását és esetleges jelentősségét számon tartják... Én számon tartom...az órát a napot... Vajon az a nő akit 18 évesen az apja bezárt egy pincébe... és 24 évig fogva tartotta, és szexuálisan zaklatta... vajon ő... vajon ő számolta a napokat, az órákat? 24 év nem sok. Nem sokat éltem még. "fiatalon, csupán 24 volt még" - mondanák ha életutam hirtelen véget érne. Na de egy pincében eltölteni 24 évet??? Még 1 év is végtelenség, zaklatások közepette... S akkor 18 volt a lány... Ma már 42 éves nő, 4 gyerekes anya... az apjának szülte őket...
Te JóÉg! Hol vagyok? Mi ez? Ilyen tényleg megtörténhet? Nos... igen, megtörténhet...:((
Biztosan hallottátok az esetet... naponta 5 ször mondják el rádióban, és a tv-ben, számtalan helyen olvasni neten, újságban... De azért itt a cikk:
*******************************************
AMSTETTEN – Az elrabolt és nyolc évig fogva tartott Natascha Kampusch után újabb hasonló eset borzolja a kedélyeket Ausztriában. Egy idős férfi huszonnégy éven át tartotta pincében bezárva saját lányát, aki időközben négy gyereket is szült neki. Egyikükre, egy csontsovány tizenkilenc éves lányra állítólag a szomszédok találtak rá a házuk előtt, akik aztán kihívták az apát, jobban mondva nagyapát, majd ezután a rendőrséget.

– A lányt kórházban ápolják, napok óta életveszélyes állapotban van, ezért mélyaltatásban tartják – tájékoztatta hallgatóit az ORF osztrák rádió. A hatóságok a kezelés érdekében keresni kezdték az anyát, így jutottak el a negyvenkét éves nőhöz, aki azóta pszichológiai kezelés alatt áll. Az asszony valamikor Amstettenben dolgozott pincérnőként, de huszonnégy évvel ezelőtt nyoma veszett, azóta senki nem tudott róla.
********************************************

Most öszintén: Mit mondjak erre?

Hát...
Szebb jövöt öregem, Szebb Jövőt!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat