Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
kissé sötéten HA-HA

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
kissé sötéten HA-HA

Mamár egyesekben annyi gerinc sincsen, hogy msnen legalább rámköszönjenek, ha már hónapok óta nem találkoztunk... Hát igen... hűtlen a lélek, de ha már gerinc se van benne... szégyen gyalázat!

Előre bejelentem épp nem vagyok a legjobb kedvemben. Ez főleg a félév első vereségének köszönhetem. Mentálisan, épp zavar van… de legalább nálam csak mentálisan… sokaknál szívügyekbe vannak gondok haha!
Hmmm… Hát, hogy is mondjam…
A szituáció igen ismerős. Nem mondom azt, hogy biztos vagyok benne, mert semmiben nem lehetek biztos, de az „elhangzottak” alapján, illetve a jó elemző rendszeremnek köszönhetően valószínűsítem a szituációt.
Böeee ki nem állhatom a szituációkat… azt mindig meg kell oldani.
Valójában azt nem értem, miért ennyire bonyolult minden, miért nem lehet az, hogy vannak a tények, van a körülmény, és kialakul a megoldás. Miért kell mindig, hogy módosító tényezők úgy megkavarják a dolgok menetét, hogy az bonyolult szituációvá alakuljon. Megmondom miért: Azért mert a probléma forrását úgy hívják, érzelem. Ezért! Ha-ha.

Jön oda az emberke. Azt mondja Ferry jó lenne ha segítenél. Miután előadta a körülményt első reagálásom az volt, hagyjon békén. Az van ugyanis, hogy ez egy lány, akit ezer éve ismerek és mindig szerelmi ügyekbe bonyolódik, és napi szinten jött mesélni a helyzetet. Úgymond állandó helyzetjelentést tett, és meghallgatta mit gondolok. Most majdhogy nem tanácsot akart. Tőlem? „De mert én milyen tapasztalt vagyok”. Én? „Vagyis mert mindig átlátom a dolgokat.” Az lehet, de nem egyenlő a tapasztalattal. No, hát a szitu nagyjából az, hogy van ő. Mint „A” tényező. Van „B” és „C” tényező is ahol B és C azonos neműek és A val ellentétesek. A nem igazán tud dönteni B és C között. Ráadásul B és C is szereti A-t.
Én meg ismerem egyaránt A,B,C. Valójában B és C egymásról nem tudják, hogy A-hoz közelednek. A viszont mindkettőhöz közeledik. Hehe. Ez nagyon jó… Belegondolok és feláll a szőr a hátamon. Mondom neki, hogy lehet, hogy nem tudod eldönteni? Nem tudja miért, de nem tudja. Ezért beszél velem. Mondom neki, a következőképpen tudok segíteni… Felvázolok néhány kulcsot, amelyből az egyiknek fel kell oldania a szituációt, de én tevékenyen nem fogok részt venni… Nem akarok fájdalmat látni, nem akarok ezek után tudni semmiről…
Beleegyezet cserébe, hogy megosztom a gondolataimat.
Mondom a következőket:
1. Feldobsz egy pénzt és fej vagy írás alapján döntesz… (Hát furcsa arcot vágott hozzá :D)
2. Komoly vizsgálat alá veted mindkettővel a kapcsolatod, többszöri elemzések után, minden érzelmet, és logikus tényezőt egybe vetve dönteni kell. De ez esetben mindent mélységesen át kell gondolni. Külső-belső előnyök, hátrányok. Akár pontozni is lehet.
Erre azt mondja: „Miért te ilyen módszerrel tudnál dönteni?” Erre mondom: Én csak ilyen módszerrel tudnék dönteni. De szerencsére velem nem fog előfordulni ilyen!
3. Nem döntesz. Fogod mind kettőt elutasítod. Ez a legigazságosabb. Persze a legfájdalmasabb is. Mindenkinek rossz lesz. De ez teljesen és vitathatatlanul korrekt döntés.
4. A következő esethez kis szerencse is kell. Szépen mind kettőnek meg kell mondani mi az ábra, ha mázlis vagy, az egyik olyan, mint én. Hehe mondanom sem kell ezt nem értette
Felvázoltam, ha én kerülnék versenyhelyzetbe a döntést én magam hoznám meg. Egyszerűen megszakítom a kapcsolatot, és jó napot. A kérdés eldőlt. Dehogy ez durva, és nagyon ritka. Persze mondom, azért kell hozzá szerencse. Erre azt mondja „neked meg önfegyelem.” Oh ne aggódj nekem az van, de itt nem is rólam van szó. Azt mondja de a kosok harciasak. Hát az lehet, de én mindig a balhé kimaradására törekszem. „De ha valamelyikük helyébe lennél, akkor örülnél, ha ezt így megtudnád?” Örülnék, de megsúgom neked, hogy én megérezném, és egyszer csak azt vennéd észre, hogy nem látsz, nem vagyok, és eldöntöttem helyetted. Ebbe nem lenne beleszólásod.- látni kellett volna azt a döbbenetes arckifejezését Ha az egyik tényező megszűnik, akkor a probléma is megszűnik. Csak ilyenkor neked pont arra kell vigyáznod, nehogy pont mind a kettő egyszerre szűnjön meg hehe, igaz akkor a 3. eset lép életbe. Tehát az is megoldás.
5. lehetőség. A lehető legrosszabb, és nem is tanácsolom, de meg kell említenem mint lehetséges megoldást. Egyszerre mindkettő, haha!
Ezt ő nem tenné meg… mondom nagyon helyes! „Te képes lennél rá?” Mondom neki, persze én mindenre képes vagyok. Egyszerre ötöt is bevállalok haha! Na jó ne rugaszkodjunk el a valóságtól…
Mellesleg említem meg, szerintem ezek általánosan elfogadható alternatívák, ezért is osztom meg itt is, persze ezekkel is, mint minden általam logikusan megálmodott elmélettel a probléma az, hogy megvalósítani éppen a súlyos érzelmi töltet miatt nehéz. Pedig… más megoldás nincsen… mindenki nem lehet boldog hehe…
Ezek után megbeszéltük, hogy nem tudja mi lesz. Mondom neki, rendben… de nem akarok erről többet hallani. Ki maradok minden balhéból, nem akarok tudni róla semmit. Nem akarom látni a fájdalmat. Megígérte. Remek. Ajj, már alig várom, hogy kiköltözzek a koleszból, és többet nem kell hallanom már az ilyen szerelmi ügyekről.
Azt mondja még nekem: Nem félek, hogy nem leszek boldog így?
Nem, nem félek. Már tudom, hogy nem leszek boldog. Illetve relatív mi a boldogság. Éveken keresztül, úgy éreztem, akkor leszek boldog, ha megtalálom a társam. Az, hogy most éppen mit gondolok, az lényegtelen, a lényeg ha véget ért belső fejlődésem és átalakításom tudom mitől leszek „boldog”: Pénztől… sok pénztől…

Nekem senki ne mondja, hogy jó érzés belekavarodni az érzelmek hálójába.
„Ha tudnád, mit érzek most…”- Nem, nem szeretném tudni haha :D
Nem azért vagyok Fanatikus, hogy ilyenekkel foglalkozzak. Nekem nem is szabadna már egyáltalán ilyenbe belefolyni. „Születésemkor” anyám a bánat, és apám a gyűlölet elviekben genetikailag gondoskodtak róla, hogy ne szerethessek, és ne legyek sebezhető. Valószínű, de nem bizonyított, és én magam sem tudom matematikailag levezetni, hogy pszichikailag alkalmatlan vagyok a szeretetre. Ezzel az elmélettel csupán egy és csak is egy probléma van: Sebezhető akkor és csak akkor, ha engem szeretnek meg, mert jól bízonyítható, hogy ez esetben nem véd meg semmi.

Kitépték a szívemet, a lelkemet… eltiportak, porba zúztak, megsemmisítettek, eltöröltek emberileg… hibáztam igen… hibáztam, mert kos módjára meggondolatlan voltam, hibáztam, mert elhamarkodottan szóltam és cselekedtem… hibáztam, mert vádoltam, hibáztam, mert nem voltam eléggé szenvedélyes…hibáztam, mert szerettem… hibáztam… mert… pontosan 23 évvel ezelőtt megszülettem! „Kárhozatra Ítéltettem, hiszen mi bűnt én elkövettem, Senki nem bocsátja meg nekem… hogy valaha a világra jöttem WÁÁÁÁÁÁÁÁ” (by: Kárhozatra Ítélve)

Csak sikerüljön ez a szar iskola, azt jó van… További célok: Jelen állás szerint nincsenek.

ITS A GOOD DAY TO DIE…

(jó beismerem épp nem vagyok túl jó hangulatba hehe:D)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat