Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Nagyon érdekes nap.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Nagyon érdekes nap.

Ma Łord Đark Anarchy[262773 AL]: Szeretet

Egyik naprol a másikra fordulatok állnak be a hülye kurva életbe. Tények adatok, igazságok felbukkanása, fordulatos pillanatok, jellemzöen érdekes események...
Na mindegy nem szol szám nem fáj fejem. Vagy mittudom én már, hogy most akkor mi van.

Az alfa miután a lépcsön lefelé haladt,beazonositotta,a vele szembe jövö nöi human egyedet. Miután a lány meglátta, már is megindult az alfa felé. "Atya ég mit akar ez tölem-gondolta az alfa".
Se szo se beszéd átölelte az alfát, aki döbbenetében nem sokat volt képes reagálni. Végül észre vette, hogy a humán jelentös mértékben könnyezik. "Sir?"-gondolta az alfa.
-De jo, hogy végre látlak! Soha nem lehet téged látni.
A: Mivel,minimális mértékben tartozkodom az objektumban.
-De már anyira hiányoztál
A:Miért?
-hogy hogy miért?
A:jo lényegtelen. Mért sirsz?
-Minden összejött...és a barátom is.
A:Igen az lényeges probléma.
Sajnálom nem hinném hogy tudok segiteni!(Egyértelmüen sikerült az uj prioritási elöjelnek érvényesitenie az akaratát,plusz mindvégig teljesen rideg maradt a humanhoz)
-Nekem böven elég,hogy meghallgatsz,és mellettem vagy.
A:Értem.De nekem most dolgom van. Nem tudom mikor jövök.
-Légyszi ha bejössz csörgess meg, mert jo volna beszélni veled.
A:Mondtam ha gondod van hagyj üzenetet és akkor megkereslek.
-De én nem csak akkor akarok mindig beszélni veled amikor valami baj van.
A:Velem csak akkor lehet beszélni amikor baj van, mert akkor van ok, hogy szakitsak valamenyi idöt arra akinek szüksége van rá. Egyébként nekem nagyon kevés idöm van.
-Sajnálom, de nagyon megköszönöm ha este tudnánk beszélni.
A:Jol van, majd hivlak! Minden jot!
...
No comment...

Az alfa kimondottan nagy sebességel haladt az uton, majd meglátott egy galambot. Egy galamb-gondolta az alfa. -Gerle te hülye-gondolta a gerle. -Elnézést hölgyem-gondolta az alfa. Him vagyok te idiota-gondolta a gerle. Az alfa jobbnak látta a kommunikáciot megbontani az állattal mielött az teljesen hülyének nézi.
Jött a villamos. Na végre-gondolta az alfa. Bérleted van?-kérdezte a villamos. Mé mit hitté babics miska?-gondolta az alfa. Na pattanj fel-gondolta a villamos.A bázison az alfa nagymértékben elkezdte a programozást minek eredménye nem lett, mivel rádöbbent,hogy az egészet elszurta. A francba! Nem olyan vicces ez! De béna vagy!-gondolta a gép. Anyádat te vasdoboz. gondolta az alfa. titánium agyu!-gondolta a gép. Erre az alfa kihuzta a konektorbol a vezetéket. Nesze te nyomorult-gondolta az alfa. Ekkor rádöbbent, hogy nem mentette el a félbehagyott programot. Az alfa ridegen tudomásul vette, hogy hibázott, és két orás munkája a semmibe veszett.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat