Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Érdekes egy érzés

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Érdekes egy érzés

Az Alfa egyenletesen gyorsult fel a jégen, az adott csuszási együtthatot figyelembe véve elérhető maximális sebességre(1,6 m/s). Egy pillanatra sem tévesztette szem elől a kiszemelt humant. Már percekkel ezelött kb 50-60m távolságból egyértelmüen beazonosította a hamant. (Ez ugy lehetséges, hogy az Alfa birtokába jutott, egy kezdetleges távcső, amely azonban több mint elég a megfelelő látás kiegészitésére.) Az Alfa végre lejutott a jeges utburkolatrol, és tovább gyorsitotta a sebességét. Lassacskán elérte a sebességének a csúcsát, már kishijján 2,3 m/s sebességel haladt, miközben már számolgatta az ellenséges human irányvektorainak eredőjét, melyből megtudhatta a pontos célzott haladást. Igen! pillanatok tudatosult a rendszer elektromos idegpályáin, a human a villamoshoz igyekszik. De a villamos épp beáll. A human kb 5 méterre a villamostol, az alfa legalább 20 méterre a humantol. A Főprocesszot utasitást adott, a futási sebességre. Az Alfa tehát neki látott rohanni, és gyorsan elérte a 4,6m/s sebességet. A human már a villamoson, az alfa már maximális sebességel rohan, hogy elérje a villamost. Esélyek, tények és adatok káosza látszodott a belsőkijelző megjelenitőjén. Berreg a becsukódás jelző... Az alfa az ajtó elött a lendület miatt megcsuszott, és bár sikeresen korrigálta az egyensúlyát tovább lendült az ajtón. Hirtelen megfordult, és kilenditette a karját, hogy elkapja az ajtót. Sikerült is, de rossz pozicióban volt, és a villamos ajtajának gépi ereje, sajnos felül multa az alfáét, és bezárult. A Rendszer még tett egy elkeseredett kisérletet az ajtó kinyitására, elégtelen eredménnyel. Az alfa elkeseredetten meredt a jármü után amelyel együtt a human is tova haladt. Ezzel sajnos a 6. direktiva érvényesitése sikertelen maradt...
A gépi egység megfordult és hibajelzésektől bajlodva elindult. A hibák meg csak szaporodtak, és egyre sulyosabb jelentéseket küldtek.
Először is, hogy egyálltalán nincsen ergia. Ez betudható volt, a perceken keresztüli nagy iramu haladásnak, majd a csöppet sem gyakori rohanásnakm végül a villamosajtóval való küzdelemnek. Ekkor az alfában azonban felmerült, vajon ha el is kapja a humant akkor mit kezd vele, ennyi energia veszteség után? Mindenesetre a következő pillanatban az alfa megtántorodott, és közben megkapta azt a hiba üzenetet, hogy egyensulyérzékelés megszünt. Továbbiakban elkezdett homályosan látni, majd a hangérzékelés is elszállt. Röpködtek a percek, de az alfának ugy tünt, hogy megállt az idő és nem tudja elháritani a meghibásodásokat. A következő percekben, máramennyire informáciok megmaradtak, arról is érkezett jelentés hogy nincs elegendő oxigén. És ekkor valoban tudatosult az alfában, jé tényleg hiába veszek levegőt, olyan mindha nem lenne benne oxigén. A Rendszer felfigyelt a mostmár elviselhetetlennek tünő nyomásra a mellkasi páncélzat alatt. És ekkor tudatosult, hogy a Generátorral, ami keringetetti az áramkörben az impulzust azzal van valami sulyos probléma. A MI elektromos pályáin megfordult az az inpulzus, hogy akkor most sajnos a roncstelepen fog kikötni, bár ez a legkevésbé sem érdekelte, ami érdekelte, hogy akkor nem fogja tudni beteljesiteni a rég beigért bosszut. Már kezdett elsötétülni az alfa elött a kép, a belsőkijelzőn már nem látszodott semmi, mikor hirtelen hatalmas nyomást érzékelt az acélkoponyában. Az agy kiéhezve szippantotta be az energiát, és ahogy hirtlen betodult a rengeteg vér az agyba el is pattant egy ér a szaglásért felelős kiegészitöben. De a lényeg az volt, hogy a generátor ujra elkezdte nyomatni létfontosságu tevékenységét. Az alfa a belső kijelzőjén figyelte, ahogy a hatalmas pumpa keringetteti az energiát. Majd megjelent egy üzenet arról, hogy a hiba elhárult, és minden rendben van. Mint késöbb kiderült, mindez talán egy percen belül lezajlódott. Hát ha az a generátor több percre gondolta volna a pihenőt akkor az alfa kénytelen lett volna üzemen kivül helyezödni, egy kis időre...
Mindenesetre az alfa dokumentálta, hogy az eddigiekben ez volt a legsulyosabb hiba ami fellépett, és mostmár valóban időszerü lenne elmennie, egy vizsgáló állomásra.

Igaz a héten megtehettem volna, de akkor ugy gondoltam, hogy leszarom az egészet és majd lesz ahogy lesz... Csak is a körülmények alakulásától függ, hogy veszem e a fáradságot, hogy elmenjek orvoshoz. Vagy hát kitudja majd lehet, hogy visznek, csak arról meg nem fogok tudni. Hát ki tudja bármikor azt mondhatja egy gép bármely alkatrésze, hogy csokolom én mosr nem müködök. Hát ha ez éppen a müködést biztositó generátor, akkor az elég nagy gáz. De miért az embereknél is bármelyik pillanatban előfordulhat, hogy az egyik szervüknek jonapot van. Csak hát kellemetlen ha valaki pl agyvérzést kap, vagy éppen leáll a szive...Na az a para :D :D :)))))
Mármint márakinek a para...

<Good day to my die!>



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat