Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Maradando hangulat

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Maradando hangulat

Nem szeretném elrontani az elmult napok hangulatát, ezért folytatom hasonlo stilusban a mondandomat. Bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem is nagyon tudnám "elrontani" ezt a mostanság eléggé maradandonak tünö hangulatot.
Gyakran fekszem az ágynemütartoban és azon tünödöm, hogy mennyi értelme lesz vajon reggel kinyitnom az ágynemütartot.
Ott vagyok a vaksötétben, még a gyürüt se látom az ujjamon(Ja de éjszakára levettem...), halál csend van, és akkor csak jár az agyam, jár a nagy semmin.
Gyakorlati szempontbol azért mondhatom, hogy a emmin, mert értelme nincs annak amit gondolok. Annak se sok értelme lesz ha reggel kinyitom az ágynemütartot. Aztán belegondolok, hogy kellene valami értelmes dologgal foglalkozni. És akkor eszembe jutnak a tervek. Átgondolok mindent pontosan, és rájövök, hogy a helyzet kimagasloan rossz.
Egyálltalán nem állok, a helyzet magaslatán! Egyetlen egy kurva nagy esélyem van, hogy valamit javitsak a renomémon, az pedig az uj érettségi. Tulajdonképpen totálisan átjár a rettegés. Totális mértékben kezd urrá lenni rajtam a pánik. Legszivesebben nyomnék egy reset gombot, hogy ujrakezdödjön az életem. Persze ugy, hogy mindenre emlékeznék.
Sokkal másabb lenne minden!
Csak egy veszteséget sajnálnék nagyon, az pedig az egyetlen. De akkor meg beállitanám, hogy rá ne emlékezzek, és akkor kész.
És HIDD el MEGNYOMNÁM azt a kurva gombot, bármekkora ára is legyen!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat