Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Good week!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Good week!!!

Nagyon jó!!! Nagyon jó!!!
Ez az én hetem.
Eredmények, gyözelem, siker...
Ezen a héten, sikerült megfordítani a javamra a harcok menetét. 0.2 abszolut átlag javulás, mellett 0.31 tantárgyi átlagjavulást sikerült eszközölni.
És még a szünet elött lesznek komoly összetűzések, most azonban szellemileg ott vagyok a toppon.
Ez a hét egy kis szelet volt abból a menetelésből amit tavaly elötti évben sikerült produkálni. A minimum elvárásoktól még mindig messze vagyok, és félévig nem is fogom már elérni. De rólam köztudott, hogy az első félév mindig jóval gyengébb mint a második. Évvégére meggyerem a saját apokaliptikus háborúmat. Ami a szövetséget illeti, ugy látom az már most eldöntötte az egész kimenetelét.

Kövi Csilla... Mit mond ez a név nekem?!
Keresem az adatbázisomban, meglelem.
Álltalános adatok róla, és bár több mint 3 éve ismerem mint létező személyt, az embert nem.
Amikor beköltöztem réges-rég akkor hamarosan kezdődtek a faggatások, ki vagyok, mi vagyok, stb...stb... aztán lassan, hogy van-e barátnőm, és társai. Na hát ha nincs, akkor majd ők intéznek nekem, persze köszöntem szépen, de nem akartam élni a dologgal. Hát, hogy tudják is ki lesz, pont hozzám illik haha... A furcsa nevetésből meg az előadás módból, gondoltam, hogy valami nem stimmel. Aztán mutattak róla képet. Hát én majdnem megijedtem. Egy pont olyan kép volt ami azt sugallta a csajszinál nagyon csúszik valami. Tök egyszerü volt csak mosolygott rajta, mégis ijesztő volt. Aztán mindig ezzel fárasztottak, közben pár embertől megtudtam, hogy valóban van valami gondja a lánynak. Kicsit sérült odabent nem teljesen egészséges, ez születési adottsága volt. Abszolut nem vagyok előitéletes tipus, dehát az a kép mindig bevillant, ök meg folyton nyaggattak. Viszont érdekes mód sokáig mégcsak nem is találkoztam vele. Aztán egyszer láttam valakit jönni felém. Enyhén szaggatott, kissé furcsa mozgással. Azonositás... sikertelen.
Köszönök, visszaköszön... azt hittem beszarok a hangjától. Hogy lehet egy lánynak ilyen durva hangja?
Na mindegy. Évekig csak félévkor és évvégén hallottam márcsak róla. Amikor a 4.5 feletti tanulók neveit sorolták fel. Amugy meg a Detty szobatársa, és igen jó barátnők. Ennek keretében kerültem vele beszélő kontaktusba az idén. Igazából tudtam mindig, hogy létezik, de nem foglalkoztatott, hogy kapcsolatot építsek ki vele. Mostmár sajnálom, mert idén ráébredtem, hogy ez valóban egy nagyon értékes, figyelmes, okos ember. Nem értem, hogy mért utálják annyian, pedig utálják. Azért mert nem szép? Mert tényleg nem az. De nekem pár beszélgetés után sikerült feltérképeznem az embert. Aki szereti az állatokat, a növényeket, a természetet, és több hangszeren játszik, közben orvosnak tanul, plusz oda van a gyerekekért. Örültem, hogy megismerhettem, jó ember. És bár baráti viszonyt nem ohajtok kialakitani, mert jövőre már nem térek vissza a kollégiumba, és igy is érzem, hogy rossz lesz néhány embertől megvállni, tán örökre, azért sikeres jövőt kívánok neki.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat