Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Fura egy világ

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Fura egy világ

Jövök, megyek a magam kis világában és érdekesebbnél érdekesebb dolgokba ütközök. Ez még rendben is van. De olykor ezek az érdekes dolgok már-már furcsák, megdöbbentőek, s aztun sajnos már elkeserítőbe torkollanak...

1.
Ma érdekes levelet kaptam a freemailemre. Olyan spam szerüség volt. Ettől függetlenül érdekes, ilyen spamot még sosem kaptam.
"Hello !
Látjuk ám, hogy egész nap meztelen nőket nézel a neten :)
Nem gondolod, hogy itt az ideje valami értelmessel foglalkoznod? Mondjuk saját vállalkozásba kezdeni?

Indul az első Magyarországi üzleti valóság show! Kerülj be a fullos villába vagy kukkold az eseményeket:"

khm... Egyrészt nem vagyok egésznap a neten. Másrészt nem nézegetek meztelen nőket. Legfeljebb müvészi aktképeket. Harmadrészt én mással sem foglalkozom csak értelmes dolgokkal (kivétel erősiti a szabályt: Nyihaha Háp Múú Röff...)

2.
Dr. Lux Elvira "Hát még nekem…" című könyvéből:
"Láttam tizenhárom éves falusi lányt szülni a klinikán. Nem volt szívderítő. Nem mondta el az anyjának, hogy gyereket vár, s így az abortusz lehetőségét elmulasztotta. Tizenkét évesen esett teherbe egy tizenöt éves fiútól. Az anya úgy próbált segíteni a bajon, hogy a lányát elhelyezte a klinikán mint veszélyezetetett terhes. A rokonoknak, szomszédoknak azt mondta, hogy a kislány vidéken van, ő pedig magárra vállalta a terhesség látszatát – egyre nagyobb kispárnát kötött a szoknyája alá. Még harmincöt éves sem volt, így a dolgot nem tartotta senki különösnek. Mikor eljött a szülés ideje, ő is feljött Pestre, és a lánya kisbabáját úgy vitte haza, mintha a sajátja volna."

Döbbenetes, mik vannak...
Azért a "nagymama" elött le a kalappal...
3.
"Három emberbe csapott villám a Gellért-hegyen vasárnap. Az áramütés erőssége az egyik sérültnél olyan erős volt, hogy életéért valamivel 17 óra után is a helyszínen küzdöttek. Egy másik ember is súlyosan megsérült, őt a János kórházba, a harmadik, könnyebb sérültet a Margit kórházba szállították. A pánik miatt többen elestek, közülük ketten könnyebben sérültek, őket is a János kórházba szállították."

Egyáltalán, hogy élte túl egyik is? Fantasztikus...
Mindenesetre egyik legnagyobb álmom, ha utamvégére érek, villámcsapás által leheljem ki lelkem.

Beköszöntött a junius. Átlépünk a nyárba. Kóros napsütés égetőn villan bele szemembe, a fényérzékeny scenner lencsékre napszemüveg kell kerüljön, és a baseballsapkának is eljött az ideje. A Börkabát is lekerül legnagyobb sajnálatomra, még a fekete poló is pillanatok alatt átforrósodik. A villamoson állva, magamban mosolyogva detektálom, hogy az emberek nem bírják a hírtelen jött 30-32 fokos hőmérsékletet. Én birom. Inkább hőség, mintsem fagy. Az emberek azonban meg vannak hülyülve.
-a höségtől.
-a magyarországi állapotoktól.
-a különböző kényszerektől.
Mindenki rohan, nyomul, lökdösődik, teper, átgázol, nemfigyel, türelmetlen, nyügös, agressziv.
Ma majdnem elcsapott egy kocsi.
Elhajt elöttem egy autó a zebrán. Elindulok. Hirtelen lefékez(már mögötte vagyok.) Kajakra elkezd tolatni, de padlógázzal... én ugrok egy nagyot, de még igy is surolta a fenekem. Mondom ez nem normális. Simán elütött volna... A minap is hallottam, hogy egy nagymamát aki az unokáját tolta babakocsiban, a zebrán áthaladva, elütötte egy autó... mindketten meghalltak. Utána a soför a vallatáson, azt mondta, hogy nem érzi magát hibásnak. Gondolom az a soför se érezte volna magát hibásnak, ha elüt.... Bolond világ... Veszélyes világ!
Mindenki feszült, ideges. Mindenki aggódik meddig van munkája, meddig bírja fizetni az egyre drasztikusabb gáz, és élelmiszerárakat...
Mindenki csak magával van elfoglalva, és mennek mint a bírkák... Senkit nem érdekel semmi, csak ő meglegyen valahogy... Vigyázzni kell!
Veszélyes hely...
Minden méter...
Nagyon vigyázzatok magatokra! Még a sarki közértig lemenni is életveszélyes! Komolyan mondom, ne röhögj!

Szebb Jövőt...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat