Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Elsöszámu direktiva: Mostoha

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Elsöszámu direktiva: Mostoha

Az alfa az elmult napokban többször is mindent megtett annak érdekében, hogy megfelelhessen az elsö számu direktivának, ami az elsödleges föellenség fizikai megtorlását tartalmazza.

Már napok ota felderitette a fontosabb tartozkodási és utvonal bejárási helyeket.
Persze az idö viszonylagos hozzárendelésével.
Merthát nem mindegy, hogy mikor jár arra.
Déletött negyed 11.
Az alfa megfontoltan haladt a megfelelö utszakaszon...
Hirtelen a belsö konzolon vörösen bevillant egy Rendszer adminisztátori üzenet: Cél humán 15 méteres körzeten belül!!!!
Igazság szerint a rendkivül rossz vizuális érzékelök bárkit pontosan csak 5 méteres távolságon belül tudnak azonositani, de ha nagyon pontos és kirivo adatok vannak egy human rol azt nagyobb távolságbol is azonositani lehet. Föleg, hogy a keresett human egy 2 méter magas 100 kg körüli ember. Tehát nem átlagosan néz ki ez nagyban megkönnyiti az azonositását.
Az alfa megnövelte a sebességét, és az érzékelök detektálták, hogy a humán is megnövelte a sebbeségét, de nem pon egymással szemben haladtak, hanem kissé merölegesen átloban.
Az alfa kiszurta, hogy valami uticélja van annak a nyomorultnak, és még a célja elött elkellene kapni...Az alfa futásnak eredt. (Futni, rendkivül kivételes esetben vagy valami sulyosan nyomos ok hatására szokott, mivel, hogy erre nem alkalmasak a hardveres eszközei.)
Sajnos az Alfa vesztett. Nem érte be a humant.
Átsétált a tuloldalra, nekitámaszkodott a falnak és várt.
Miután megállapitotta, hogy a human egy kocsmába ment le.
Már fél orája ott állt mozdulatlanul. Azt se lehetett volna megmondani, hogy esetleg nem e alszik aki ott áll a falnak támaszkodva. Aztán nem kerülte el a figyelmét az a nö aki feljött elszini egy cigarettát majd vissza ment.
Már több mint egy orája állt ugyanugy, egyhelyben mozdulatlanul.
Megint feljött ugyan az a nö és megint elszivött egy cigit.
Erre az Alfa is fogta és elövett egy cigit.
Hosszasan nézegette, majd rágyujtott..."na mi van te alkoholista féreg menyit vedelsz még?"-jegyzte meg kelletlenül, mert a belsö müszerek jelezték, hogy az állás rendkivüli mértékben fogyasztja az energiáját.
Egy orán keresztül nem jött fel a nö, és az alfa már 2 és fél orája várt. "Most lemegyek.És megiszok valamit. igen egy kávé jo lesz, ha van egyálltalán egy ilyen nyomorult helyen."
Rendszer lecsörtetett a lépcsön már anyira várta, hogy a belsö konzolján végre észlelhesse a férget.
Szépen modszeresen pásztázta végig a területet vizuális érzékelöi segitségével...
Sehol sem látta a humant, azonban feltünt neki a pultos nö, aki ugyan az volt aki kétszer is feljött elszivni a cigijét.
Az alfa azonnal érzékelte a nöröl, hogy felismeri, és kissé meg van lepödve. Az alfa nem szarakodott vele, hogy drága energiák árán bekapcsolja a human interfacet aminek segitségével szinesebbé vált volna a hangja illetve a fogalmazo készsége növekedett volna.Erre most nincs szükség. Szintelen hangon szolt a pultosnak: Van kávé?
"Persze" Adjon egyet! Öt cukor és semmi más! "Öt cukor?" Jol hallota! Az alfa ugy döntött, hogy elmegy wc re. A vécében körülnézett, sehol senki, aztán körbe járta a wc környékét, benézett a személyzeti szobába. Semmi.
Kijött. Megitta a feketés moslékot, és megállapitotta, hogy a koffeintartalom alig több benne mint egy pohár vizben.
Továbbá azt is megállapitotta, hogy a human nincs ott!!!!
"Hova lettél te féreg?"
Körbe járta a borozo környékét, és észre vette, hogy mellette egy átjáro ház van. Bement az átjároházba és megállapitotta, hogy van egy másik kijárat, igaz, hogy vészkijárat, de kijárat.
Ekkor az alfában tudatosult, hogy átverték.
Vesztett. Nem érzett semmit. Se dühöt se gyülöletet, csupán az járt a mechanikus idegpályáin hogy teljesitse az elsödleges direktivát.

continue...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat