Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Ellentmondásosság.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Ellentmondásosság.

Miután ismételten kénytelen voltam elmenni a dokihoz, már nemszarozott. Korházba akart küldeni, én meg persze csak azért sem. Végül is kompromisszumra jutottunk, minek eredménye, hogy elküldött vérvételre, teljes kivizsgáltatás céljábol. Azt mondta ha valami probléma adodik akkor nincs messe mennem kell. Megegyeztünk. Elmentem a vérvételre, aminek keretében hat üvegcse vért vettek el. Már ez feltünö hiszen álltalában 2-3 üvegcsét vesznek el egy normál vizsgálathoz. Jaaa...hogy ez több mindenre kiterjedö volt? Jah. Kimondottan valami sulyosat keresnek. Fasza. Aki meg keres az talál. Csütörtökön megint doki aztán okosabb leszek. Mindenesetre az biztos, hogy most per pillanat semmi kedvem megdögleni.
A Mester kb 30 szor mondta el, hogy ugyan semmit nem fog kimutatni az eredmény, biztosan semmi komolyabb bajom nincsen, vagy legfeljebb csak valami kissebb visszamaradás. De ezt szinte ötpercenként elismételgette. Mire én mondtam neki, ugye ezt csak a saját maga nyugtatása miatt hajtogatja. Erre szinte kitört belöle: "A kurva anyád ha megdöglesz én felrugdoslak". Hehe...kibukott belöle érzelem.

A mikroprocesszor automatizáltan irányitotta az egész müveletet. A gép szinte semmiröl és senkiröl nem véve tudomást haladt az utcán, mérlegelve az idö rendkivül nagy ellenszenvességét. Egyik pillanatban a harckészültségi processzor jelentést küldött a központba ellenséges human jelenlétéröl. Igen. A kiértékelések után valoban ö volt az. Teljes mivoltában. Az alfa nem feledkezett el a legutobbi kudarcáról és ezek figyelembe vételével igyekezett döntést hozni. A föprocesszor már adta is az utasitást az irányvektorok megváltoztatására, illetve a harckészültségre. A helyzetelmezö azonban rögtön értesitette a vezérlöt, hogy a gépi szerkezet messze nem áll olyan állapotban, hogy egy másfélszer nagyobb darab humánnal akármit is kezdjen. A föprocesszor továbbra is küldte az utasitásokat a vezérlönek a támadás megkezdésére. A helyzetjelentö pedig folyamatosan a kritikusan rossz állapot miatt letiltatta a müködést. Mivel az alfának amugy is kevés volt az energiája, a belsö "vivodás" is felemésztett még párat. Kivülröl annyit lehetett látni, hogy megtorpan, megindul, megtorpan, megindul, bizonytalanul változtatva az irányt. A föprocessor és a helyzetértékelö erös ellentéte végül kiakasztotta a folyamatosan ellentétes parancsokat végrehajto vezérlöegységet. Az esemény végül redundanciához vezetett, és a Rendszer kishijján az összeomlás szélére került. Mire elháritotta sajátmaga okozta belsö mentális károkat, már nem érzékelte a humant. Eltünt mindenfajta látoköréböl, mint vadnyom a földröl...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat