Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus


Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471


Łord Đark Anarchy[262773 AL]: Átkozott Születés

A Rendszer több különböző problémával kellett, hogy szembe találja magát. Sajnálatos modon.
A lendület jocskán megtört, föleg ha figyelembe vesszük azt az aprocska tényezőt, hogy a főenergia szolgáltató sem küldi az energiát. Na ezért sem szabad másra alapozni. Itt minden a fejetetejére állt.
Egyszerüen semmi erőm nincsen, és nem is bizok már semmiben. Káosz van, abszolut kezd a talaj kicsuszni a lábam alól, a fejem felett összecsapnak a hullámok, és semmi reménykeltőt nem látok.
Se mint Alfa, se mint egyéb. Igazság szerint egy csomó minden van tervbe véve. Köztük nagyon fontos dolgok is. De azt kell, hogy mondjam, jelen állás szerint, semmire, tehát azt jelenti, hogy tényleg semmire nem látok kielégitő esélyt, vagy biztatobb folytatást. Ha nincs akadály, hát tesznek elém, hát mert mért ne. Abszolut ugy, érzem, hogy jönnek és csak azért van mindegyik, tehát mindegyik, hogy hátráltasson és megnehezítse az amugy se könnyü helyzetemet. Aki meg kellene, hogy segitsen az is leszarja az egészet, pontosan ugy jön le az egész, hogy senkit nem érdekel a folytatás, vagy majd lesz ami lesz alapon veszik az egészet. De akkor minek voltak az eddigi erőfeszitések? Közdöttem kitartottam, és akkor most magamra maradok. Erről van szó! "Te csak ne bizz meg emberben, higgyél csak Istenben"(Mester). És valoban igaza van. Beleszarunk mindenbe? Ott hagyjuk a szarba az embert? Hadd szenvedjen az a barom magának, hát nekem is megvan a saját problémám...-jo felfogás. Szuper mondhatom.

Jol van, hát vagy beletörödök mindenbe és leszarva mindent csak alszok, aztán ahogy esik ugy puffan, vagy másválasztás nem lévén, beleszarni kevesebb dologba, pont arra amire egy rendszernek a legkevésbé van szüksége: Mindenre ami érzelem!

<Good day to die!>



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat