Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Eredeti DOX!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Eredeti DOX!

Na most akkor mit irjak?
Az éjjel nem sikerült aludni. De nagyon nem. Simán fent voltam egész éjjel. Pedig ágyba voltam, de mégse. Na ez a para. Aztán amikor reggel elaludtam legközelebb délbe ébredtem. Na ez a másik para. áááááh! Na mindegy mert lényegtelen.

Tegnap azt mondta a koleszban a koleszujságot vezetö tanárnö,hogy legyek majd szives irni karácsonyra egy verset. De egyhéten belül. De aranyos. Fasza nagyon. Marhára nem tudok most irni verset. Mert eleve nem is erre vagyok ráálva. Ha meg azt mondják,hogy enyi idön belül irj az meg számomra full bénitolag hat.
Még az a szerencse,hogy tavaly irtam egy verset karácsony cimmel, tehát van ilyen vers. Ugyhogy ennyit erröl.

Fáraszto amugy is ez a háboru...
Miért e harc? Miért e háboru?
Megszeretnék végre pihenni. Nyugodtságot szeretnék. Egy biztos pontot. Elegem van a harcokbol.
Nehéz és én már kissé megviseltes állapotban vagyok. Energy is fogytán, bár az fojamatosan töltödik, dehát wazze. Másképp volna ha nem cseszem el nagyon csunyán az elején. Más lenne, ha nem lettek volna olyan pontok amikor feladtam. Másképp volna minden ha nem volnék ilyen akarat gyenge. Valahogy ezt az idei háborut, ezt az évet mindenképp tul kell élnem! Nyerni megintcsak nem fogok. De az életem, a jövöm mulik azon,hogy idön ne szenvedjek el megsemmisitö jellegü vereséget.

Sajnos évvégén ha nem bukok meg, akkor jön az igazi nehézség. Olyan durva vizsgák lesznek mindha érettségiznék. Ezen felül a szakdolgozatnak is el kell készülnie.
Hajaj... Semmi szép kilátásokra nem látok esélyt, de bizakodok. Megprobálom optimistán elöre látni az eseményeket. Ennek keretében a következö esélyeket látom a sikeres vizsgákra(aminek elöfeltétele,hogy nem buktam meg): 0.0034%
ööö...én relative ugy gondolom,hogy ez a körülményekhez képest relative hogy is mondjam elfogadhato érték, remélem azért lehetöleg komoly százalékokat fog emelkedni ez az érték.
Hogy is mondjam...RETTEGÉÉÉÉÉÉÉÉÉS
Igazi para, hihetetlen eredeti para. Komoly para, ööö válság para,ööö izé eredeti válságos összetett para.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat