Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Váratlan találat(0-4)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Váratlan találat(0-4)

Ma Łord Đark Anarchy[262773 AL]:Megfáradva


A háboru 1872. orájában sem rozsásabb a helyzet az atomtámadás elöttihez képest...
Sajnálatos modon eröteljes az ellenséges erök elöre nyomulása és a Cobra nem sok mindent képes tenni ellene, bár tüzzel vassal küzd, ha nem is vereség ellen de a totális legyözése ellen. Immáron két elégtelen, egy elégséges, és egy közepes osztályzaton kivül többer nem jutottunk. Akárhogy is nézzük böven vereségre áll minimum az elsö félév.

Mint a derült égböl a villámcsapás érte a csapatot ma a támadás. Itt a probléma a lehetö legnagyobb balszerencsében is rejlik. Adatbázis kezelés, ami mindig is az erösségem volt. Erre tessék. Ki volt adva öt nagy feladat, amiböl négy készen volt. Ma a tanár ugy döntött, hogy az egyiket leosztályozza, és véletlenszerüen kiválasztotta az egyik feladatot. Na melyiket választotta? Na melyiket? Persze ami nem volt kész. Az se vigasztalt, hogy az osztály 70% ugyanilyen eredményt kapott. Sajnos minden ilyen találat egyre reménytelenebbé teszi ezt a háborut. Tipikusan, ugy állok, mint két évvel ezelött ilyenkor. Hajaj...Semmit se ér a szorgalom, és a tudás, ha kemény szivatások vannak.
Mondhattam, én, hogy dehát a másik kész van...de ez nincs kész! igazábol jogos volt az osztályzat szo se rola.

Ezálltal sajnos a stabil energia ellátás szint illetve közérzeti változok alaposan megsüllyedtek.Egyetlen egy nagyon jo dolog, az, hogy mögöttem áll az Angyal aki folyamatosan javitja az állapotot...
Status...OK
Primary energy: all right
Power supply: 60%(növekszik)

A szavaloverseny az egy jo dolog..
Kááár, nagy kár, hogy nem indulhattam. Igazság szerint a szavaloversenyekkel csak egyetlen egy nagy problémám van...bizony bizony oda nem lehet csak ugy kiállni...ünneplö meg ilyenek. Na de ez se gond mert az is fekete. Dehát...Álcázást azt meszire el lehet felejteni. Sapka szemüveg le...na ez az egyetlen egy sulyos problémám vele...Na dehát most csak nézö voltam, dehát ugye "meztelenül", és éppen ezért szépen meghuzodtam egy kevésbé látszodo helyre, amit még egy oszlop is takart. Majdnem jo hely..bár a helységben a legjobbnak minösült. Igazság szerint, igy is többen láttak mint kellett volna, na de egy orára csak elviselem valahogy...
Szoval elkezdték nyomatni...hát volt amelyik siralmas volt, nagyon látszodott, hogy kötelezö neki...(mert az elsösöknek kötelezö)volt olyan átlagos, aztán jöttek nagy szavalok, akik állt mindig ott vannak a legjobbak között. Telt mult az idö, megint jött egy elsös. Jéééé, ezt a csajszit még életemben nem láttam...(jahát igen amenyit én ismerkedek ott bent hehe...)Elsöre felse tünt a költö neve...a vers cime azonban eléggé megcsapta a fülemet...Szeretet!
Hirtelen azt hittem, hogy jéé van ilyen vers? De aztán elkezdte mondani a nagyon is jol ismerös sorokat...
Hát el nem tudom képzelni,hogy milyen képet vághattam de az feltünt, hogy egy jopáran néznek,hogy mi a reaxiom. Azta a kurva-gondoltam. Elment az esze...esélye se lesz helyezést elérni. Ha már megtanulta ezt a nem is anyira rövid verset, akkor legalább valami igazit tanult volna meg...A következö döbbenet, a hihetelen jo elöadásmodon jött...jéééé ezt igy kell elszavalni,én egész másképp szoktam(föleg hogy ilyen tipusu verseket nem tudok rendesen elszavalni...)Nagyon szépen mondta, amihez társult, az az aranyos csengö hang, hát én egészen megvoltam hatodva.Hát nem tudom hihetetlen érzés volt.
A leányka 3. lett!!!! harmadik, azthittem az eszem meg áll...
Persze utána mentem megkeresni...azt se tudtam kicsoda micsoda, ö mindenesetre legalábbis hallott rolam...Megkérdeztem, hogy melyik szobában lakik,aztán rohadtul nem zavartatva magamat, bementem a lányszint feléig, hogy megtaláljam.
Na meg lett...bemutatkoztam, és ö csak mosolygott, és nagyon megköszönte, hogy megkerestem.Gratuláltam neki, és mondtam, hogy megtisztelö, hogy elmondta ezt a verset,ja és ami még nagyon fontos volt, hogy tiszteletemet jelezve, mindenféle állcázás nélkül beszéltem vele, enyit minimum megérdemel(persze csak egy alkalommal). És persze attol a két puszitol is nagyon el volt szállva amit kapott hehe...
Szoval szoval...végül is elég felemás nap, de inkább jo, inkább jo!
Hihetetlen még mindig kissé meg vagyok hatodva...huh...




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat