Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Load game...akarom

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Load game...akarom

A bánat bánatot szül. A könny nem segit, hogy enyhitené por lelkem fájdalmát, rongyá szakadt volna szét mikor megondolatlanul cselekedett.
Sós könnyeket vérzik a lelked ha sérül, de a rengeteg seb begyógyul e végül? És nem veszi ám észre a gyökér, hogy azt a legkönnyebb összetörni akiért az életét adná. Nem hát vak... meg kellene már csináltatni azt a kurva szemüveget. Már nincs pofám Istenhez fordulni. A szabad akarat egyébként is tabu mondaná. Ejh mondok én valamit...

Tudjátok imádom a szerepjátékokat.
Minden karakterem mágus álltalában, ahogy én magam is arról álmodozom, hogy még nagyobb szellemi erővel rendelkezzek. Szellemi erővel szabályosan minden elérhető. Persze van aki használni is tudja. Van egy srác, jo arc egy gyerek volt, közel volt hozzám, közelebb mint bárki. Nagyon nagy tudásu intelligens emberke. Ö képes használni azt a bizonyos eröt. De jöt egy lány, rutul összetörte, megalázta. A sráccal megszakadt a kapcsolatom, igen ritkán ha beszélek vele, akkor is azt hallom, hogy nyomorult vagyok, ha nöben bizok. A tudását ma már bosszúálásra használja. Kapcsolatok mennek tönkre, mert ö ugy akarja, és nem csinál semmit csak leül otthon, és bemerül. Ezenfelül, hát nem is akárhogy néz ki, aztán egyénileg is osztja a bánatot.
"Jegyezd meg jól:
Hol én ott a bánat
Hol bánat ott a könny
Hol könny, ott keserűség
Érezze mindegyik amit én érzek"

Nekem egyik leges legsúlyosabb hibám a könnyü idegkimerülés. Szépen eltudok készülni idegileg elég gyorsan. Szerintem ez szépen javulgatott az elmult években, de azt kell észrevegyem, ha komolyabb dolgokrol van szó, gyakorlatilag nem javult semmit.
A fentebb emlitett dolgot tanulni kell.Ez a volt közeli barát nagyon sok mindenre tanitott, bár nem szoktam használni.

Tehát a játékokra vissza térve. Azt szeretem a legjobban, hogy van olyan opcio, hogy "save game", utána kiirja "game saved success" utána elkurom, a fene gondolom, és rámegyek arra, hogy "load game" majd kiirja "loading..." És utána tudom, hogy ezután biztosan mit NEM fogok csinálni.
Aztán csak arra kell figyelnem, hogy mikor mentek, akkor kell amikor egy fontosat elértem. Aztán go tovább. Jaaaa... És ha meguntam a játékot? Hát basszus játszok másikkal.
Deeee...
Van egy játék amivel rühellek játszani. Föként ha hibáim nyomán meg kell fizetnem a legsulyosabb árat.
Egy csomo problémám van vele. Nincs rajta olyan, hogy save, meg load. Hát ez eleve már milyen hülye játék? Aztán nem lehet nehézségi szintet állitani... Aztán nemhogy nem három, de éppen, hogy csak egyetlen egy darab életed van. Hát ez...
Gondolom vágjátok, hogy a játék neve élet.
Egy hajszálnyira sem vagyok attol, hogy a képernyömön a GAME OVER felirat jelenjen meg.


AZ ADATOK EGY TÖREDÉKE INKONZISZTENS MIVOLTÁBÓL FAKADÓAN EL LETT TÖRLŐDVE:

--------*****
--------**S**
--------**U**
--------**K**
--------**I**
--------**T**
--------**A**
---*******N*******
---******DARK*****
---*******.F*******
--------*****
--------*****



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat