Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
2007-09-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
2007-09-12

fázok. ez alapból nem lenne gond. deeee... ejnye...
ejnye no... belülről fázom. Nem, ez még nem a változó kor. Ez a tudat. A tűz az nem kell, nem akarok égni, nem akarok tűzben, mámorban élni. ha már fagy, fagyjon... de legalább hagyjon, csak egy kis idő, amig kiszámolom a legprecízebb módon, amit sosem számoltam még ki: Miért?

Amikor azon gondolkodom, hogy miért, tulajdonképpen már nem is az izgat, amely tényezőre vonatkozik a kérdő szó, hanem az, hogy miképpen kaphatok reája választ.
Hüvösek az éjszakák, és a holdamat se látom már, eltakarja a felhő... az eső sem úgy esik, inkább sréhen, mint függőlegesen, és ez irritál. Már nem olyan jó éjszaka sétálni az esőben, mint régebben, mert hideg van. Már nem az, amire én gondoltam:
Rendszer 12.t Semmi sem annak indul, amivé válik.
Egyszerü, rövid, érthető mondat ez. Az a baj, hogy jó közelítéssel 96%-os eset arányban igaz.

No... jo van he... nem kell, elkeseredni. Attól még lehet szép, az ami már amúgy is sötét rég.

Fura az élet... itt mondogatják nekem, hogy 30 után már jobb ha visszafelé számolok. Ejnye hejj... pedig mégcsak 24 leszek... ugyérzem azonban az a csak inkább már.

Tudod amikor kicsi icuri picuri gyermek voltam... azért nem így képzeltem el... valahogyan nem így gondoltam azt, hogy felnőttnek lenni. Pedig... annyira vártam, hogy felnőtt legyek... s már te jóég!!! lassan 6 éve az vagyok. Már 6 éve! De szeretnék megint 5 éves lenni. Semmire nem gondolni, semmitől nem félni, nem érezni... megint kin a kertben a kutyával, a macskával, a bakkecskével amivel annyit birkoztam... S az Édesanyámmal, aki annyira szeretett, és bármit megtett értem.

S még az a kibaszott hó is jó volt!!!

Lesz aki véd! Lesz aki vezet! És minden éjjel LESZ aki szeret!!!

no...
All the Best- Alles Gut

Dunkel Zelotisch



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat