Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
TEAHÁZ

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
TEAHÁZ

Pusztúúúl, romleeeek bőőőeeeááh ami csak vannn.

Lesz még fájdalom, és lesz még szenvedés... és jönnek majd még a könnyek... hát szenvedj, ha nem tudsz mást, de megváltást, ne várj! Az nem jön el. Feküdj be az ágynemütartóba...én is azt szoktam... s amikor lezáródik a fedő... teljes magányodban a csendben, csak te maradsz és a bánat: GYŐZD LE!

Kezd helyre állni lassan minden, ez főleg a sokknak volt köszönhető, amit elszenvedtem a vereségek miatt... most nem állhat semmi az utamba, mert akkor irgalmatlan dühös leszek haha. nagyon vicces volt.

Tegnap nagy szereplésem volt...
Költői estet rendezett a kollégium, aminek keretében volt 5 előadó+1 meghívott vendég, interjú alany. Wáá...az interjú alany én voltam.
Elszavalták a Sötét Hangulat II, majd a Reménytelen Világ, erről bővebben nyilatkoztattak... hát ez egy műsor vers...kép alapján versenyen írodott, és harmadik helyezést ért el... erre büszke vagyok.
Jöttek a Đepressziók... hooot azon láccódtak, hogy jónéhány emberkét megfognak... persze az előadóimat gondosan válogattam össze, tehát jó szavalók voltak...
Aztán nekem is kellett mondani verset... én mondtam a két nagy-nagy legujabb kedvencemet: Összeomlás, Idő Homálya. Beszéltünk arról, nekem mit jelent az idő, és, hogy miért ellenségem. Beszéltünk a lét értelmezésemről... a sötét hangulatvilágomról. Aztán jött a Szeretet ezt a verset megzenésítve adta elő két zenész társam... irtózatosan jól nyomták, és valami különleges hallani így egy versemet. Aztán elmondták az Imát. Beszéltünk az én vallásosságomról, hogy ezt hogyan látom, és gondolom... Majd elszavalt egy igen kellemes hangú lányka az Álmot... Hühüüü... ezen sokan fenn akadtak... Én ilyet is tudok?
Rengetegen voltak... és nem volt kötelező megjelenni... mégis annyian voltak a klubszobában, hogy sokaknak állniuk kellett mert nem volt ülőhely. Rögtön a második sorban a meghívottak közül ott ült a Mesterem... Elhívtam az anyámékat is... Azt mondták jönnek... nem jöttek... pedig... nagyon megigérték.
Összességében nagyon jól sikerült...Volt mikrofon is abba beszélhettem, tehát a csendes hangom miatt nem volt problémám. Korrekt volt az egész...

Egy sikerélmény oly hosszú idő után...

Amugy meg...
Nekem oly mindegy ugyan, hogy nappal van, vagy éjjel... úgy is csak a sötétség lep el mind kétszer.

Jelentem: Fanatikus szólt...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat