Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Durva dolgok

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Durva dolgok

Nem tudom valojában menyire érzékelhetö.
A kissé ellentétes stilus.
Totálisan elkeseritö dolgokrol, és feketén csillogo gondolatokrol volt eddig szo, mégis kapott az egész egy kis köntöst. Vicces szofordulatok, érdekes megmosolyogtatos szavak... Direkt van igy.
Ezt hivják cinizmusnak...

Egyébként eldobom az agyamat.
Itt a lényeg. Már napok ota keményen fáradozom, sötétebbnél, sötétebb dolgok leirására. Törekszem, hogy érzékeltesem a nyomasztoságát ennek a világnak, a helyzetnek. A keserü iznek, amit egyfolytában érzek.
Fáradozom, fáradozom...és akkor jön valaki, aki egy naplobejegyzéssel elmossa az én probálkozásaimat, ami a sötétséget illeti. Valojában ennek az is az oka, hogy ama naplo szerzöje most valoszinüleg ezerszer nagyobb keserüséget érez mint én.

Ha valaki akar, igényesen megfogalmazott, szinte az érthetetlenségig elmélyitett, mégis tök igaz és egyszerü nagyon durva ember és világkritikát olvasni...
[103417 AL]: naplot nézze meg.
Egyébként vegyük észre, a kissé agressziv és támado stilus mögött az igazság tartalmat, illetve a mérhetetlen elkeseredetséget!

Jomagam szinte minden ott leirtal egyetértek, bár van vagy két mondat amivel konkrétan nem értek egyet, ezzel együtt azonban álltalánosságban még azzal is.

Ha valaki elolvasta nem válalok garanciát, hogy nem lesz igen szar kedve. Nálam dobott vagy -10%-ot a hangulatomon...

Minden Jót!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat