Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Jön megint :'(

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Jön megint :'(

Éjjelente mikor állmatlanul nézek bele a sötétségbe, mostanság megint egyre eröteljesebben érzem. Érzem jön megint, hatalmába kerít. Hát akkor gyere átadom magam...

"És ez mi semmi jot nem igér
ez biztos mihez kétség se fér
a depresszio örökkön örökké él!!!"

Hihetetlenül fáradtnak érzem magam:

Fizikálisan.
Sok munka semmi látszatja.
13 orás gürizés a közértben, több deci kávé, türelem a fárasztó és értetlen vevökkel a reklamálokkal a kedvesség, hulla fáradtság a nap végén, 3-4 ora felszines alvás éjjel, 14-15 ora eszméletlenség és vegetálás vasárnap. Aztán minden kezdödik elölröl.
Köszönöm a Gyurcsány bácsinak, hogy a jövöben még ennyi látszatja se lesz annak hogy dolgozok. "Nem kell félni nem fog fájni". Persze neked nem, csak a lakosságnak. De annak nagyon. És köszönöm annak a sok kedves néninek és bácsinak, a sok bolsevik proletárnak, hogy elintézték, hogy Gyurcsány Feribácsi duplázhasson. "Az Orbán kormánynál is ugyan ez lett volna". Hát persze szocialista bolsevik barátom, hát persze...

Mentálisan.
Képtelen vagyok ésszerüen gondolkodni. Teljesen elhagyott a reál gondolkodás modom. Zsigerböl és ösztönböl itélek. Az önzö szemét érzelmeim irányitanak, meggondolatlanná, hazuggá és önzövé változtatva. Rendkivüli hiba volt egy rendszer szemléletet ilyen hosszu idöre félre tenni! Vissza kell állitani! Vissza kell hozni az Alfát.

Pszichésen.
Ez az a rész ahol teljes a káosz, és romba dölve "áll".
Erötlennek és céltalannak érzem a mindennapokat. Mindentöl elment a kedvem, se eröm se ambiciom nincsen. Legföképpen talán a küzdeni akarás, és az élet vágy hagyott el a leginkább, a számomra igazi boldogság pedig drasztikusan távol került.
Ha meghallom, hogy már alig 3 hét a szigetig agybajt kapok. Mondtam is szép finoman a Mesternek, hogy az a hejzet, hogy én nem igazán szeretnék kimenni, mert semmi kedvem az egészhez, és kötelezönek érzem.
A válasz amilyen egyszerü olyan határozott: "Erröl hallani sem akarok". Köszi. Igaz, hogy én vettem meg a jegyet, de ugy néz ki a saját anyagi dolgaimat nem én irányitom. Hát igen nekem megértéssel kell fordulnom mindenki felé, de én nulla toleranciát várhatok. Köszi.
Mondtam neki azt is, hogy a bukás végett rámterhelt szankcio feletti az ujabb baklövésemért kiszabott anyagi terhelést legyen szives kissé késöbb életbe léptetni. "Arrol szo sem lehet, majd szépen megtanulod!". Igy még nehezebbé válnak a minden napjaim, de igaza van igy legalább megtanulom, tüzzel vassal de megtanulom. Érdekes modon a rendszer idejében nem kaptam szankcionálást. Talán azért mert böven kevesebbet hibáztam, és nagyságrendekkel kisebbeket. Persze mert egy rendszer a direktivákat szem elött tartva semmibe veszi az érzelmeket. Ennek igy kell lennie a továbbiakban!
Értelem vezessen ne az érzelem, hiszen egyértelmüen bizonyosságot nyert, mi történik, ha érzelmek sodrására hagyatkozom. Megbántok, megsértek mást, felbujtok, vétkezek, elhamarkodottá, ésszerütlenné válok. Ez igy nem mehet tovább!
"Hibát hibára halmozol!" Állandoan ez jár az agyamban. És az önbecsülésem megint a nullával lett egyenlö. Az eddig szunnyado öngyülöletem most nagyobb lángal ég, még a szerelemnél is.
"A vad gyülölet melyet érzek
Mert még mindig élek:
Ezt a bünöm nem bocsátom meg!!!"

"Nem állhatok majd mindig melletted, de ha oly annyira hiszed az Istent, hogy az már tapasztalatbeli tény, akkor ha majd egy világ fordul ellened, akkor is talpon kell maradnod..."
(Alexander)
Annyira hiányzol, és segitségedért üvöltök, hát mért nem hallod?
És nem értem, hogyan lehet, hogy erös barátságok kapcsolatok, eltünnek elmulnak semmivé vállnak, mert egyszerüen megszakad a kapcsolat akár egy élet...
És hány emberrel jártam már igy...

Király Cobra az elsö neve volt tevémnek. Akkoriban magánemberként eléggé sötét idöszakot kellett megélnem.
Ugy gondoltam ideje vissza állitani a tevém nevét.
Ugy gondoltam ideje vissza állni...
Status...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat