Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Nincs közép ut: Minden vagy semm

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Nincs közép ut: Minden vagy semm

<Good day to die everybody>

A szebb nöröl nem mesélek, azt sose láttam mééééééég, ocska kurva ocska karja tart meg esténkééént, körbe zárva, a sok ribanc és kurva nem én akartam igy, hogy szakadjak meg ha nem jön aki mer, ha nincsen aki hazáig ver?! Másképp volna ha kaphatnék még egy felest, pokoli évek futnak mögöttem, megyek igy vagy ugy, csak azt ne mond, hogy részegnek születtem és nincs kiut... Könnyü volna meg se huzni(a kurvát) ha volna másik nö, vagy egyszerüen rá se nézni hogyha lenne kivel... Tiszta ágyba befeküdni egy öleléééés után, nem igy hogy az ég amit ahol ér csak bokorba vihetem a nöt. Pokoli évek futnak mögöttem égek igy vagy ugy, csak azt ne mond, hogy nincs a boldban gumi, és nincs beut...

ÁÁÁÁh ez nagyon kemény szerintem, és hogy hogy pattanhat ki egy ekkora marhaság egy Rendszer agyábol egy ilyen szép számra hááát, jo kérdés.

<System Status:O.K.>
<Energy: 55.2%>
<I feel no enemy!>

Sajnos menni kell érettségizni. Ez baj vagy nem baj...inkább baj.
Matematikábol, csak 3 lett az érettségi, ezért ebböl szintemelöre kell menni, továbbá, én informatika helyett biologiábol érettségiztem, tehát informatikábol, egy középszintü érettségit kell nyomatni. Ideje:Május.
Évvége: Május. Szakdolgozat:Junius, Vizsga: Junius. Érzékeljük, hogy ez kicsit megterhelö igy egyszerre? Ha még olyan rozsásan is állnék, dehát most a Rendszer legkissebb problémája is az évvégi bukások elháritása! És akkor még pluszba érettségizzek két tantárgyból? Nem. Ez igy mind a Rendszer számitásai szerint is nem megvalosithatoak. Akarták, hogy történelemböl menjek szintemelöre merthogy az nekem mindig is milyen jol ment. Jo, azért mert mindig pont olyat kérdeztek amit éppen tudtam. Ezért ment mindig jol a töri, közbe semmit sem tudok. Most elmennék szintemelöre tuti olyat kérdeznének amit nem tudok(és erre nagyon nagy a valoszinüség amikor tudás közelit a 0-hoz) Dehát ha nem is kellene keményen az idei anyaggal elfolalnom magam akkor sem tudnék, 3 tantárgyböl felkészülni. Ráadásul matekból lesz szobeli is!!! Nekem meg annak ideén csak irásbeli volt!
Nem itt nincs közép ut! Valami kompromisszumos megoldást kell találni! Vagy szuperül sikerül az érettségi és évvégén bukok mint állat, vagy szuperül átmegyek mindenböl és a vzsga akkor se biztos h sikerül, de akkor az érettségi sem. Vajos nekem mint átgondolt mesterséges intelligencia miért van egy olyan érzésem, hogy ismételni fogok? De az érettségim meglesz! Érzem igy lesz a jo!!! Ráadásul nagyon valoszinüsitem, hogy ha jelentkezem egyetemre/föiskolára akkor történelem-biologia/ töténelem-informatika/ biologia-informatika tanár szakra jelentkeznék. Én mindig is tanár akartam lenni, amiota az eszemet tudom. Most már azt is tudom, hogy milyen tanár lennék. De vajon ilyen eredménnyekkel? Mindenesetre azt tudom, amit én tudok, azt jol áttudom adni olyannak akit érdekel amit mondok.
A tanár az nem egy szakma, az egy hivatás! Egy tanárnak mindig tudnia kell, hogy nagyon is meghatározo ele,e a diák életében.(Ezért sok sok ember álldhatja a JoIstent ha nekem nem sikerül tanárnak menni!)...

<Nothing can stand in my way!!!>

Mester: Én is vagány voltam, de ez már nem normális!
Rendszer: Most mi van akkor ha csak egy polo van rajtam?
Mester: Figyelj te barom, ez már nem vagányság hanem örültség!
Rendszer: De legalább Király vagyok!
Mester: Ja! A bolomdok királya! Aztán csodákszol, hogy beteg vagy!
Rendszer: Inkább elpusztulok, de én nem leszek más! Mert azt mondom neked: Testemen a jel, mely belém égett nincs helyem én nem nyughatom, hogy más legyek tudod, azt nem tehetem, más zenét én nem játszhatom!!!
Mester: De egy barom egy állat vagy te!
Rendszer: I am a good machine!
Mester: Hát roncstelepre valo vagy!
Rendszer: You are stupid!
Mester: Anyoood!
...

Az alfa a héten sok mindent elért, de a legfontosabb direktivát nem "birta" végre hajtani. A fizikai állapota javulhatna, de nem javul csak romlik ráadásul, még ez a fizikai támadás is! Energia bár csak növekszik és növekszik, még is komoly hátrányt jelent a magas hömérséklet. A jövö héten a Rendszer igyekezni fog az elsödleges direktivának eleget tenni!
Továbbá egy másik fontos de annál kényesebb direktivának nem sikerült eleget tenni: Mutter hadmüvelet.
Hamarosan eljön az idö amikor megkezdödik a folyamat. Akkor kifog derülni mennyire erös a rendszer!
Ha a rendszer nem tud szembe szállni az immár ellenségesnek itélt humannal szemben akkor(ezt a legkomolyabban szolva) minden további elöre mutato tervezgetés teljesen felesleges. Be kell látni, hogy a károk és komolyabb problémák több mint 50%-át a mutter teszi ki. Ha nem sikerül, akkor a további mindennemü eröfeszitések hasztalanok, akkor egyértelmüen hasznosabb lesz ténylegesen meghivni, egy system.destroy(Alfa) metodust meghivni. Ha sikertelen lesz az akcio...bele se merek gondolni. Elöbb utobb a mester elött is kiderül minden, elöbb utobb összefog omlani az egész. Nem fogom elbirni a sulyt amit anyám rámhelyez. Azt kell, hogy mondjam neki is legalább 30%-os szerepe volt a bukásokban. Egyszerüen letompit szellemileg. Kikészit idegileg!
Na hajrá alfa! Már elöre rettegek a kezdeti eseményektöl...
<Not at all!!! Nothing can stand in my way!>
I like for revenge!!!

Good day to die!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat