Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Szobeli:Katasztrofa

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Szobeli:Katasztrofa

Az irásbeli négyesemet buktam mint fidesz a választást. Anyira szarul ment a szobeli, pedig nagyon kedvezö és jol ismert tétel volt. Egyszerüen anyira lámpalázas voltam, hogy teljesen leblokkoltam.
Kész katasztrofa volt.
Kimentem, és utánam jött a tanár akinél feleltem, és már évek ota tanit és jol tudja, hogy amit kihuztam azt nagyon is jol tudom.
Szinte épp, hogy nem üvöltözött, de ugy leszídott, hogy a lábamon alig álltam meg.
Majd végül azt mondta: "Maga tanári pályafutásom legnagyobb kudarca, ennél joval többre számitottam magátol, na huzzon haza!"
Megkell hagyni igaza volt, én is nagyon nagyot csalodtam most. Ez nagy kudarc volt.
Mikor a Mesternek meséltem azt mondta, hogy ha egyszer tudom, hogy enyire lámpalázas vagyok és leblokkolok, és azt is tudom, hogy egy kis lökettel az agyamban a valos maximum jön ki belölem mért nem voltam képes legalább egy felest becsapni.
Ez valoban igy is van, mert semmiféle streszhelyzetet nem érzékelek, és nagyon jol pörög az agyam egy decitöl, de ugy gondoltam, nem támaszkodhatom mindig erre, mégha nem is gyakran fordul elö ekkora számonkérés. Kissé meg is bántam, hogy nem fogadtam meg elözö napi tanácsát, mert akkor biztos nem lett volna gond, másrészt azért mégse anyira.
Bár a négyesemet nagyon sajnálom, és teljesen elkeseredtem. Legközelebb ha ijen lesz vagy valami sors döntö dolgozat/számonkérés lesz, tuti nem hagyom ki azt a kis rövidet.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat