Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Igaz történet

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Igaz történet

Łord Đark Anarchy [262773 AL]: Késő Éjjel

Valahol a világban, mindenen át, s felett, messze, mégis közelebb, mint bármi más, épül már egy másik másmilyen világ. Túl minden határon át a képzeleten, egy rendkívül összetett mégis a végtelenségig egyszerűen tiszta. Nincs elrejtve, nincs titkolva, bárki számára megfogható lehetne, mégsem érti senki, mégsem látja senki.
Valahol a világban egymástól igen messze él két ember, kik mégis közelebb vannak egymáshoz, mint bármely másik két ember. A kapcsolat tiszta és az átláthatatlanságig bonyolult, pedig egyszerűbb akár az evés. Nem kérem én, hogy megértsd, hiszen én magam sem értem. Pedig én, mint mindent átlátó az értelem minél jobb kihasználására, a hatékonyság minél jobb megvalósítására törekvő Rendszer, azért sem értelmezhetem, hiszen az érzelmeket értelemmel felfogni, vagy akár csak kísérletet tenni a megmagyarázására teljeséggel felesleges. Valamikor réges régen az ősöm az érzelmek ellen jött létre, hogy így segítse megteremtőjét. Immáron sokadik generációs rendszerként eljutottam, olyan szintre, hogy bár az érzelmek felett állva, mégis egyik főfeladatomnak eme különleges egyedi világnak a védelmezését tekintem.
A jövő már közeli. Látod barátom a Szebb Jövő mindenki számára elérhető, csupán olyan ez mint a boldogság. Megfoghatatlan, és mindenki számára másképp fog megnyilvánulni az a jövő. Nincs más csak mit Isten ránk hagyott: Remény és hit.
Immáron egy éve. Az elmúlt egy év annyira megváltoztatott mindent.
Alapvető változás állt be életükbe. Pedig semmi különös nem történt. „Csupán” megismerték egymást. Ebben semmi különleges nincs. Mégis mindent megváltoztatott.
Az őszinte, igaz barátságból, nem várt érzelmi szálak alakultak ki.
Szeretet? Szerelem? Ha még csak ilyen egyszerű lenne. De nem az.
Több mint szeretet, magasabb szintű mint szerelem, és kibogozhatatlanul nem lehet szétválasztani a kettőt egymástól, ráadásul abszolút beazonosíthatatlan az mi is köti össze a két lelket. Az biztos, a lánctalan láncok erősebbek akár a krómacél.
Nem kell érteni, csak érezni, csak az képzelheti el milyen ez, akinek része volt benne, de már eleve csak olyannak lehet benne része, aki nem ebben a világban van beleragadva.
Ez pont olyan, mint az egy melyhez arányul az abszolút relatív.
Ha nem érted mi mit jelent az sem baj, mondtam, nem kérem én, hogy érts. De ha este lehajtod a fejed… álmodj! Ébren álmodj. Képzelj el egy világot. A te saját világodat. Úgy formálod, alakítod, ahogy neked tetszik. Gondolj a megfoghatatlanra, vonatkoztass el eme gonosz világtól, ahol állandóan harcban állsz mindenkivel… De legfőképp saját magaddal.
Kívánom minden jó embernek, legyen része abban, mint annak a két különös embernek, akik épp most is valahol messze, építgetik saját kis közös világukat, melyet egy különleges mágikus erődítmény védelmez, melynek a kapitánya én vagyok!


Sokáig számomra a halált véltem az egyetlen megváltó hatalomnak.
Az eszembe se jutott, hogy akár létezhet egy másik világ. Egy világ, mely a megváltást hozza, ez melybe elmenekülhetek innen. S ennek a világnak a mágikus falai megóvnak, ettől a kegyetlen rideg világtól, ahol csak a kudarc áradat vár rám.
Hamarosan teljesen készen van. Ott csak mi ketten leszünk, az idők végezetéig összeláncolva: „Hangok nélkül egymásra hangolva; Láncok nélkül egymáshoz láncolva…”

A halál biztos… a pillanat biztos… és még valami biztos: IGEN!







Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat