Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Csökkenö erök...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Csökkenö erök...

Végre a mesterben tudatosult, hogy egyszerüen tul nehéz ez baz év, és végre engedett valamit abból a felfogásbol, hogy márpedig nem ismételhetek. Ez hatalmas megkönnyebbülés főleg akkor, ha még jobban enyhül. Ezt az évet ujra kell kezdeni. Még ha át is megyek a tudásom nem stabil, és én azt akarom, hogy stabil legyen. És akkor jövöre maximálisan belevetném magam a dolgok alakulásának a menetébe és nem szolhatna bele semmi. Időközben összejött az ujjabb munka és holnap már dolgozhatom is. Nagyon jó!
Viszont az egész erötartalék nulla közelben van. Ma elérte a minimális szintet, és erösen letargikus hangulatban is voltam. A oárocska is kezd az agyamra menni. Elvileg rám már semmi szükség nem lenne, én már megtettem amit meg kellett, mostmár ugy alakul majd ahogy ök csinálják, de még most is rohangálnak hozzám, meg kemény orákat foglalnak le, azzal, hogy szolgáltassam az infot. De hát milyen infot akarnak már tölem. Tegnap is a pár lány tagja ugy feltartott, hogy már szoszerint ott hagytam. Mert hogy de mint mondott, meg mindent tudni akar rola, meghogy, de amikor én azt mondtam, hogy...és akkor erre ö mit mondott, meghogy de biztosan jol fog ugy kinézni, és biztosan tecceni fog neki az a smink, meg wááááááááááááá...
És akkor jövök hulla fáradtan, meg készen vagyok, meg gondterhelt, és akkor jön a kiscsaj, és akkor azt mondja, mi a baj? (Egyébként ezen meglepödtem, mert sose kérdezte még, hogy mi van velem, csak mindig azzal volt elfoglalva, hogy na meséljek, meghogy mit intéztem)
Acél:Semmi mi lenne?
Detty: De látom, hogy van valami.
Acél: Jol van majd megbeszéljük.
Detty:De mondjad tudni akarom.
Acél: Te ne ezzel foglalkozzál, hanem azzal, hogy intézkedj a Tincinél.
Detty: Velem van bajod ugye?
Acél: Dehogy is! Magán jellegü ügy nyugi. Nem ez a lényeges.
Detty: De ugy érzem kihasznállak.
Acél: Jo van ne legyél hülye...

Azért ugy néz ki leesik neki, hogy azért már kicsit tul sok energiámba kerül az, hogy napi 2-3 órát csak vele töltök el...(2-3 ora! Amikor átlag egy emberrel napi fél orát beszélek.)

Entaro adum!
Entaro Tassadar!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat