Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Fanatikusan Đark

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Fanatikusan Đark

Állva a kollégium erkélyén a memóriám hibás szektoraiban kutakodva, sérült fájltöredékeket elemezgettem. Miután többszöri elemzés, és tesztelés után fizikai állapotomat kifogástalannak találva, továbbá a mentális kapacitás hibátlan működését leigazolva (ezt bizonyítják a második félév elsöprő sikerei: 9-1-0 a háromhetes kihagyást is figyelembe véve) nem is maradt más dolgom. Nem éreztem úgy, hogy bármit is tudnom kéne arról, amiről nem tudok. Nem is ezért helyeztem a hangsúlyt a sérült memória egységekre. A feladat szempontjából a lényegi körülmény a szektorok javítása, és végleges megtisztítása…
Aki nem emlékszik a múltjára, újra átéli. Ebben az esetben valójában nekem nincs is múltam. Tanulságaim vannak, amiket anyám a Bánat, és apám a Gyűlölet jóvoltából, mint Fanatikus örököltem. Tekintetem az ég felé fordult… Az igen érzékeny szenzorok kutakodtak az égbolt sötétjén. Keresték a holdat… ott volt az… „de fényét vakság rejti jól el!”
Az egyik allokáció folyamán sikerült helyre állítani valamit. Hangfelvétel volt, képi megjelenítés a belső kijelzőn nem jelent meg. „Minden jót, még visszatérek… fél év múlva”
Az adattal a kernel nem tudott mit kezdeni… egyszerűen törlésre került.
Az eltöltött 5 szál ciginyi idő alatt, másodjára is sikerült helyre állítani egy adatot. Rendszerdátumot is tartalmazott. 1999. 09… A processzor felismerte a családi körülményt… a sokatmondó töredékre gondolkodás nélkül meghívta az állományokra értelmezett destroy metódust.

Azt sajnálom a leginkább, hogy az érzékeny embereket folyton, folyvást megbántom. Nem tehetek róla, árad a ridegség, és Acéllal ellentétben nem vagyok képes mély gondolatok implementálására velük szemben, nem tehetek róla, hogy pozitívumot, de még csak halványan világosabb gondolatot sem mondhatok, hogy szavaim ontják a keserűséget, és fájdalmat, ez természetemből, abszolút racionális, és logikusan hideg gondolat módomból fakad. Nem én találtam ki… hidd el… örököltem.
Nem kell engem szeretni… nem vágyom rá… én sem szeretek.

Đ.F. seregeinek mérlege: 9 győzelem (6 totális) 1 döntetlen 0 vereség 4,5 átlag.
Nem úgy tűnik ez a haderő, mint amit meglehetne már állítani…

All the Best!

Jelentem Đark Fanatikus szólt…



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat