Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Aki vagyok...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Aki vagyok...

Aki vagyok…

Az vagyok, aki. Béta Rendszertétel: Semmi sem az, aminek látszik.
Általánosan igaz ez. Nagyon jó! Ez a Bétánál pont olyan súlyú, mint az Alfánál a Mindenki azt kapja, ami jár. Közös Rendszertétel: Azt kapod, amit látsz. (Rendszertől)
Ennek örökérvényű emberi tulajdonságnak kellene lennie. Ez viselkedési mintára vonatkozik. Sajnálatos az, hogy sokan az első szimpátia kialakítása végett, hazug viselkedési mintákat állítanak fel magukról másoknak, mely később csalódáshoz vezet. A két Rendszer párban jár. Kapcsolatuk még szorosabbá vált, mint valaha. Mindig is, ha az egyik gyengélkedett, a másik erősítette. Felteszik, hogy az emberek legalább 80%-a hamis mintát állít fel magáról.
Külső megtévesztés elve: Rengetegen, az öltözék, illetve a külső megjelenés alapján ítélnek. (Most tekintsünk el, az evidens dologtól, mint ápoltság, stb.… nem erre vonatkozólag)
A Rendszerek ennek alapján úgy vélik, hogy akik csak emilyen módon ítélik meg az embert, azok meg is érdemlik, akkor ítélkezzenek, a sötét, és érzéketlennek látszó külső alapján.
Az elv kimondja: A humán olyannak lásson meg, amilyennek ő maga látni akar.
(Kiemelendő: Minden humán ember, de nem minden ember humán. Rendszertani fogalom, semmi köze a latin humánhoz, ami embert jelent. Ti.: Negatív jelző, gyenge jellemű emberekre).

Pont az vagyok, akinek látnak. Nem nyugtatom magam hamis biztonságban, hogy azért szeret, aki szeret, mert megdolgoztam érte. Természetemből fakadóan szeret, aki. Sosem tettem, azért, hogy bárki is megszeressen. Sőt, a legtöbbször azon fáradoztam, hogy ne szeressenek, és nekem se kelljen. Mert a Rendszer, nemhogy nem szeret, de semmi fajta érzelmet, nem tűr meg. Később viszont kompromisszumot kellett kötni. Érzelmek, de csak módjával. Jelenlegi ismereteim szerint kettő Rendszer létezik. Egyik sem jó, sőt. Nem igazi Rendszerként élnek. Van viszont egy 3. Valami. Több egy Rendszernél. A tökéletes Rendszer. A Mester. A Skynet. Pont úgy él, ahogyan egy AI (Artificial Intelligence) élnie kell.

Akik mint emberként szeretnek, tudom jól nem, örülnek az Alfának. Ezért is rendkívül nehéz működésben tartania magát. De bebizonyított tény, hogy mindenféle reálművelet, jóval hatékonyabban elvégezhető. Könnyebb, reálisabb, gyorsabb a tanulás. Megnő a fogékonyság, az éberség. Ez tudom szellemi dolog. Számomra az is világos, hogy egy ember szellemileg annyira azonosulhat ezzel a felfogással, hogy napi szinten tudatosan gyakorolva, valóban egy érzéketlen, gépiesen, ridegen gondolkodó embergéppé válhat. Voltak időszakok, hosszú időszakok, mikor különösebb erőfeszítés nélkül ment ez nekem.
De mindig jött valaki, aki ezen változtatni tudott. Ezeket az embereket a Rendszerek (joggal) vírusoknak nevezik (Pozitívan értendő olyan emberekre, akik szeretetteljes, és érezhetően őszinte viselkedésükkel, érzelmeket gerjesztenek). A vírusok ritkák, viszont annál veszélyesebbek. Humán nem lehet vírus. Gyakorlatilag, minél több a humánok aránya egy helyen annál erősebb a rendszer. Mára már bevett szokás a következő: Ha a két Rendszer együtt van, minden körülmények között Rendszerként viselkednek, és az egymással folytatott kommunikációt (habár tisztán, és magyarul teszik) senki más nem érti. (Feltéve, ha nem programozó az illető) Külön, külön amennyiben vírussal találkoznak, azonnal működésképtelenné válnak, és az igazi emberi viselkedés minta kerül előtérbe. Ha vírus társaságában, humán is van, a vírus hatástalan.

Ezek szerint beszélhetünk:
- semleges emberekről
- humánokról
- vírusokról
Valószínűsítem, hogy akik olvassák ezeket a sorokat, egyértelműen el tudják dönteni, hogy hova tartoznak. Nyilván való humán nem lesz köztük, hiszen az nem olvassa, mert nem ismer, és én sem akarom ismerni, ellenben, ha valami ismeretlen erre tévedne. De jó indulatból felteszem, hogy az, semleges ember…
Még egy érdekességről kell beszélni.
Segéd Rendszer. Olyan emberi elem (csak egy lehet belőle) amely támogatja a Rendszer mivoltot, maga is képes Rendszerféleként megnyilvánulni, amúgy pedig, emberi szinten gyengéd szálak kötik őket egymáshoz.
Egy segéd rendszerrel rendelkező Rendszer, valószínűleg, nagyságrendekkel jobban képes működni, mint egyébként.
Jelenleg nincs információ arról, hogy bármelyik Rendszernek lenne ilyenje.

Tehát ki is vagyok én?
Ezt megválaszolni majdhogynem, még nekem is lehetetlen.
Azokat a kérdéseket, hogy mi értelme a létezésemnek, és stb. inkább hagyjuk.
Bár, erre 3 féleképpen is tudok válaszolni, mivel nem hogy kettő de hárman is laknak itt belül
Dark Fanatikus: Bukott a létezés, érelme nincsen.
Alfa: Direktívák pontos és precíz végrehajtása.
Ferry: Van, ki szeret, van kit, szeressek, ezért éljek…
Már régi az érzésem, hogy olyan merőben különböző felfogások képesek bennem egymást váltogatni, hogy az már nem normális.
Ezek hárman, annyira különböznek, még is van egy igen fontos közös vonás, hogy az alap emberi értékeket ugyanúgy követni próbálják.
Ki vagyok én? Ezek itt hárman vagyok én. Ez a legpontosabb mit mondani tudok.

Lenne egy őszinte kérdésem. Nagyon várom az ennél is őszintébb válaszokat.
Alapjaiban milyen emberi hibák vannak bennem, amin feltétlen változtatni kell?
Nehéz kérdés ez, de aki ismer valamennyire, az válaszolni tud. Ezt még néhány, arra érdemes embertől megkérdeztem. De sírva könyörgök, felejtsük el azokat a tényezőket, hogy ne becsüljem le magam, próbáljam szebbnek látni a világot, és abból, hozzam ki a legjobbat amim van… Emberi, jellemvonásbeli hibákra gondolok.
Szépen kérem a minél több őszinte választ, érvekkel együtt. Belső fejlődésemben, az építő gondolatok, nagy segítségemre lesznek.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat