Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Értelme van???

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Értelme van???

Láttam meghallni a Reményt...
Egyik reggel, ez volt a második gondolatom.

Régebben amikor elkezdtem kalapácsot hallgatni, a TOTEM album volt a best nálam. Aztán megjelent a KERESZTES HÁBORU és az lett a best. Föleg az idöd lejár c. szám ami föként kiemelkedö. Aztán elkezdtem hallgatni az ÖSZTÖN albumot ami addig nem nagyon tetszet leszámitva az itt leszek c számot. Végül egészen megszerettem az egész albumot, kiemelkedönek tartok több zenét is rola. Ott a Vádirat, vagy a Felébredés. Azonban van ezen az albumon egy mostmár nagy jelentöségü dal, amit sokáig nem nagyon birtam mert tulságosan lassu és lágy. Még dob sincs benne, az meg a halálom. De mára felfedeztem jelentöség teljességét és szépségét...

Angyal
Nem látom, csak álom, ahogy útra kelsz felém
Hangod szirénének buja vágyam tengerén
Talán te is álmodsz rólam, felhopárnád bársonyán
Jöjj el Angyal, suttogja a szám
Ne várjak tovább

A lelkem még dermedt, túl régen tart a tél
Veled meglelhetném mindazt, amit elvesztettem rég
Melegítsd fel a szívem, kérlek, fogadd el zálogát
Jöjj el vadvirág, szirmaid szórjad rám
Kopár a világ

Refr.:
Angyal, ölts testet, hív az élet
Angyal, jöjj el, míg létezek
Angyal, ölts testet, hív az élet
Angyal, szállj velem!

Ha jönnél és rám lelsz, amikor nem rejt már az ég
Szólsz hozzám égi hangon, érzem, ajkad íze méz
Szemedben magam látom, fény játszik a hajadon
A múlt már csak oszló éj, veled kel a napom
Te vagy a hajnalom
by Kalapács.
(Érdekes...nekem is van egy ilyen c. versem.:-) )

Mindenesetre a Kalapács mint zenekar ugy érzem kezdi legalábbis számomra utolérni az Ossiant. Bár megelözni nem fogja az biztos. Az Ossian a csúcs, de Kalapács is ott van rendesen.
Kalapács koncertre meg egy élmény elmenni, mert nem csak kalapács számok, hanem Omen, és Pokolgép dalok is felzendülnek. Ja érdekesség, hogy ujra van Omen, és nemrég(február 13) jelent meg legujjabb albumuk a Hetedik nap cimmel. Na vajon miért ez a cime? :) Érdekes album lehet, jovolna minnél hamarabb megkaparintani!

Na akkor most téma váltás...
Térjünk vissza az elmult napok bejegyzéseinek a hangulatához. Még mindig ott tartok h minek van és minek nincs értelme.
Az érzelmeknek van? Annak, hogy meghallsz csak azért mert érzéseid vannak???
Đepresszió!!! Örökkön örökké!
Tehát...
Belegondolok néhány belegondolásba. Rájöttem már párszor, hogy nem szabadna belegondolnom sok mindenbe. Egyszer egy jó kedélyű fiútól, aki mellesleg nagyon jó barátom és ő is nagy író lélek megkérdeztem, hogy szokott e sírni. Akkor kicsit elkomolyodott –ami rá nem nagyon volt jellemző- és azt mondta, néha amikor jobban belegondolok dolgokba. Én ugyan sírni nem szoktam, mert akkor rengeteget bőghetnék, de általában ezeket az elmélyüléseket mindig komoly letargia hullám követi. Ráadásul én úgy vagyok vele, hogy fiú / férfi ne hullajtson könnyet. Vagy a minimum, hogy senki se lássa.
Azon is eltűnődök, hogy vajon kimondottan depresszív alkat vagyok, vagy csak alkalom adtán tör elő. Sokat mérlegeltem, gondolkodtam, és nehezen bár de sikerült megállapítást tennem. Ahogyan az Átkozott Születés c. Versben áll: „Betegen betegnek születtem”.
A betegséget, mint olyat a versben egyrészt konkrétan értettem, másrészt kissé elvonatkoztatva is. A legszomorúbb, hogy a fizikai betegséggel ellentétben a mentális romlottságot nem vagy csak nagyon nehezen, részlegesen lehet kezelni. És akkor is csak jórészt tünet mentesíteni lehet. A kérdésemre miszerint depresszív alkat vagyok e, a válasz nem lett. Nem, ugyanis az eredmény értelmében én súlyosan depressziós, mentálisan szétzilált, erősen megfásult vagyok. Elképzelem, mi lenne, ha elmennék pszichológushoz. Szerintem valami sokkal durvább még orvosibb eredménye lenne a vizsgálatnak, és felirkálnának mindenféle kedély, és állapot javító szereket, terápiás kezeléseket! Használna? Nem! Csak tünet mentesítene. A depresszió bizony örökkön örökké él, de ezt csak addig teheti, amíg van kiben élnie. Ez a passzív gyilkos! Hány több ezer életet oltott már ki? Mindenkinek teljesen egyedül saját magának kell szembe néznie minden idők legsúlyosabb és leghalálosabb betegségével: A depresszióval!!!
„Kínoz és éget a depresszió démona, gyáván vagy bátor, ha teljesül akarata!!!”(Ossian)
A legjellemzőbb dolog a betegekre a hirtelen kedélyváltozás hullám. Ez a legrosszabb. Gyakran érzem úgy, hogy igen, minden sikerülni fog. Majd jön egy váltás és másik pillanatban teljesen reménytelennek, tűnik minden. Ismerős, amit írok? Hehe üdv akkor neked! Te is beteg vagy! Még szomorúbb, hogy a mentális gyengeség, komolyabb fizikai kihatással bír. Állandó kimerültség érzése, erőtlenség, gyengeség, koncentráló képesség csökkenése, kialvatlanság, álmatlan éjszaka, vagy épp túlzásba vitt alvás mennyiség. Ismerős valamelyik? Hehe! Csorikám! Sajnállak, de az nem segit! Beteg vagy! Akárcsak én! Gyógyíthatatlanul betegek mind háhá! És amint mondottam a betegség halálos hihi!!!
További nagyon szép kellemes napot mindenkinek Hahahahaha!!!  :D  :D
By.: Acél.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat