Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Perfect

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Perfect

Azt kell,hogy mondjam, nagyon jo...nagyon jo.
Megirtam két programot...ö...bár az igazsághoz hozzá tartozik,hogy azok nem az én programjaim voltak hanem másoké...és hát nem tudta megirni, nekem az meg egyszerü volt, ugyhogy na...aztán elmagyaráztam,hogy mit,hogy csinálltam és remélem megértették különben lebuknak hehe...
Ami a saját programjaimat illeti haaaat. Az már mástészta:(
Igyekszem a tölem telhetöt megtenni az események megforditása érdekében.

Van egy kettö dolog amit nem tudok megérteni.
-kettös szerelem
-szerelemböl szerelembe(csömörböl vödörbe
Az egyszerüség kedvéért, mert már lassan én sem értem azt aminek aktiv részese vagyok leegyszerüsitett cuccot irok:
Van A fiu. Aki szerelmes B lányba.
Én A mellett harcolok. Vesztünk.
Közben B lány szerelmes lesz C fiuba.
Én B mellé állok. Vesztünk. Közben A fiu lassan kiheveri a cuccost. S most alig,hogy kiheverte már szerelmes D lányba. Miközben B lány is kiheverte a kudarcot és most nagyon teccik neki E fiu....uhh. na azért ez durva. Épp,hogy képbe vagyok.
Na mindenesetre A fiunak nem tudok már segiteni,mert az osztálytársa a delikvens azt meg nem ismerem. De iszonyatosan szoritok érte, és tegnap is tiszta izgalommal hallgattam a fejleményeket: Majd elkezdtem vele üvölteni,hogy hétfön eredményeket akarok látni! hehe:D
Viszont a B lánynak már is elkezdtem müködni, mevel az ö delikvense a III.szinten egy iszonyat aranyos halk és nagyon jofej srác. Pont összeillenének. Pont. Tök király lenne.
Aztán éppen ugrálok örömömben hogy A-nak jol alakulnak a dolgai amikor odajön az egyik barom,hogy minek örülök. S akkor mondom,hogy minek és akkor azt mondja én nekem mi örömöm van abban ha másnak összejönnek a dolgok? És akkor igy néztem igy magam elé,hogy most erre mit mondjak és azt mondtam nem tudom. Aztán este gondolkodtam,hogy de tényleg,most ebben nekem mi a poén? Hát nem tudom, de akkor is jo, ha látom,hogy valakinek eredményei vannak azok után,hogy már réges rég megérdemelné, és mégis állandoan elbukik. Pont ilyen ez a srác, pedig annyira jolelkü....hajh.

Na a másik pont az meg a egy ember kéttöbe szerelmes cuccos. Na ez az amit világéletemben nem tudtam elképzelni,hogy müködik. Hogy a francba lehetséges ez? Hát ha én beleszeretek valakibe, akkor másba már nem tudok, mert akkor már szerelmes vagyok és az az érzelem egy ember felé irányul, és levan foglalva akkor hogy lehet na nem értem... Vagy mi? Egyszerre lesz valaki kettöbe? Egyébként ennek a dolognak van valami köze az elözö ponthoz is amugy. Na de mostanában már két ember is megkeresett ezzel a problémával...hát persze,hogy erre nem tudok mit mondani. Nemes egyszerüséggel, gyengeségnek tartom. Felelötlen labilis embernek tartom azt aki több emberbe is egyszerre bele tud szeretni. Ez egy nagy nem is tudom... Mindenesetre elitélve!

Rendszer IV. Tétele: A hazugság elve. :"Mindenki elvárja az öszinteséget mindenkitöl mégis mindenki hazudik!"

Szerintem lényegre töröen fogalmaztam és nagyon is igazam van.
Egy nagyon egyszerü példa:
Engem mindenki egy nagyon öszinte embernek tart. Öö..talán még én magam is.
Mentem anyámhoz vettem egy doboz cigit mert tudtam hogy nincs nekik, miután átadtam, mondtam,hogy a nagybáttyám küldte.

Tulajdonképpen hazudtam, mert én vettem, és bár nekem nem volt semmi hasznom ebböl, hanem ez a hazugság a két ember közelebb hozatalára irányult még is tulajdonképpen tiltott eszköz lett bevetve.
Természetesen ez a tétel nem elsösorba ilyen dolgokra vonatkozik, hanem inkább arra amikor saját magunk érdekében vagy mások megkárositására hazudunk, mégis ebben a tételben az "önzetlen hazugság" is beletartozik. Azért tulajdonképpen gondoljuk át a fentebb megfogalmazott mondat sulyát!

Minden Jot!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat