Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Megoldás csak a....

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Megoldás csak a....

Tegnap: Halálos Csütörtök.

Az egész nap ugy el volt átkozva, ahogy illik. Sok mindent egyre kevésbé látok át. Az energia elérte a kritikusan alacsony szintet.
Maga a nap rosszul kezdödött.
Az iskolábban folytatodott. Föleg, hogy megtudtam, nem 7 hanem 9 a bukási arány. Ez helyből letaglozott. A továbbiakban össze kaptam néhány emberrel ami további drasztikus energia csökkenést eredményezett. Majd jött az anyám... Még kellett volna neki plussz 5000 ezer azok után amennyit kapott. Mikor közöltem, hogy ez már képtelenség, mert nem áll ennyi rendelkezésre, jött a felelöségre vonás. Majd elkezdett zsarolni. Pillanatrol pillanatr zuhant tovább a maradék eröm. Csak mondta, és mondta, és érzelmileg tovább zsarolt, és csak rombolt. Máshoz nem is ért. Teljesen kiboritott. Mikor tegnap ide jöttem , már épp csak volt valamennyi a tartalék erökből. Ezek után jött, az, hogy nem jött aki kell. Ez még nem is akkora para, hanem vártam vártam, majd 10 percel a netes idö lejárta elött irtam egy levelet a kedvesnek. Minden fontos dolgot leirtam, azn érzéseimről és stb. Látom van még 1 perc... Jo elmentem amit irtam, majd elküldöm...gondoltam, idökorlát...De nem csak a levélirásból dobott ki hanem az egész oldalról...Még 40mp. Jo beirom a nevem ami nem rövid és még különleges karakter is van benne, plussz a jelszo ami szintén nem rövid. Még 30mp. Erre beszol egy ilyet: Hozzáférés megtagadva, rossz jelszo vagy felhasználoi név. Ujra beirom. Még 15 mp. Ujra be a levéliráshoz, elökeresés, bemásolás...végre átmásolja az irományt...nyomnám meg a mehet gombot... "Idöd lejárt" Szevasz. Na erre nagyon elborult az agyam. Nyugiba kimegyek a netcaffebol. Kimegyek az utcára, és torkom szakadtábol elkezdek káromkodni.(Nem csunyán beszélni, szo szerint káromkodni). Pedig egyálltalán nem szokásom. A legfinomabb amit mondtam, hogy szakadna le az ég a pokolba...
Majd urrá lett rajtam a tehetetlenség. Elkezdtem tiszta eröböl rohanni. Majd mikor már nem birtam tovább, egyszerüen leültem a földre és zokogtam. Teljességgel elvesztettem az uralmamat magam felett. Utána komolyan azt hittem, hogy beszakad a mellkasom, vagy hogy ott fulladok meg a levegö hiánytol, de nem volt szerencsém. Aztán bementem a kelszba és bizakodtam, hogy nem találkozok ugy senkivel, és nem kell senkivel összebalhéznom, mert elég lett volna egy rossz betü is. Aztán felmentem a szobámba és járkáltam fel alá, miközben mondogattam, hogy most robbanjon ki a szivem a rohadt életbe és már a pokol sem érdekel, csak dögöljek már meg. Aztán olvasom az asztalomon az üzenetet, Detty töl, hogy menjek le mert keresett egész nap és nagyon szeretne velem beszélni. Dehogy megyek én le, azért hogy megint elkülkdjem a francba... Járkálok ott fel alá, és akkor egyszer csak megjelenik Detty. Fuuu...Mondom neki most jobban jár ha gyorsan elmegy. Nem megy el...Fuuuu... már készülnék, hogy most széjjel szedem, akarok üvölteni ezerrel, erre elcsuklik a hangom. Teljesen elkap a sirogörcs. Jo mondom hogy hagyjon és kimegyek cigizni az erkélyre. Erre utánam jön és elkezd zokogni, hogy ne haragudjak rá, meghogy tudja hogy hülye volt meg stb...és csak zokog ezzerrel. Annak ellenére, hogy nekem lett volna nagy szükségem valakire aki vigasztal, megint én vagyok a jofiu és én kezdem el vigasztalni, hogy hát jol van Dettike semmi baj, nem haragszom rád. Aztán ott ölelgetem meg minden amikor én ezzerrel készen vagyok. Aztán jöttek mentek az emberek mire én elakarom tolni magamtol, de nem hagyja, és csak azt hajtogatja, hogy ne haragudjak, és bocsássak meg, és mindenben rám hallgat, mert ha én nem lennék akkor ök sem lennének együtt. Jo megnyugtatom, nagy nehezen lerázom magamrol, mert érzem hogy én teljesen készen vagyok, és nekem kellene bögnöm. Végül a nap lezárult számomra 10 orakkor.

Cselekvöképtelen mai nap.

Ma du 3 ig képtelen voltam kikelni az ágybol. Mikor felkeltem azt hittem össze esek a gyengeségtől. Tántorogtam jobbra, tántorogtam balra. Se éhes , se szomjas, csak teljesen lerombolt voltam.
Átgondoltam a dolgokat, és rájöttem vége van. Reménytelen az egész. Csunyán elbuktam. Az iskolában is...az életben is. Az anyám teljesen el fog pusztitani. Az a hioszti amit tegnap lecsapott, és csak zsarolt, és mondta. Fejemhez vágott megint kemény dolgokat, de már nem birom. Segitségre lenne szükségem. De csak a mester tudna ellene segiteni. Annak meg nem mondhatom el, mert akkor kiderülne, hogy eddig is segitettem az anyámat, és azért minimum kidobna a mester. És egyébként is hatalmas háboru lenne.
Összességébenm sulyos a helyzet, most arra tettem, fogadást, hogy vajon mi következik be elöbb: az idegösszeomlás, vagy az infarktus. Tudom, hogy egy önzö szemét dolog, de csak egy megoldás van és az a halál. Mindig mondják, hogy én milyen önzetlen ember vagyok...de nagyon elfáradtam, és kikészültem, szeretném ha vége lenne. Nekem egyálltalán nem erösségem a sirás, de mostanában elég gyakran elkap.
Fizikailag éppen csak képes vagyok erre arra, de teljesen le vagyok gyengülve, és nagyon russzul érzem magam. Lélektanilag gyakorlatilag, halálosan megsérültem.
Csak a halál a meváltás...
Mivel ilyen kritikus a helyzet...
A mai nappal a következö metodusok kerülnek végre hajtásra:
Ferry.Destruktor
Ferry.CloseQuery
Ferry.Terminate.

Alfa.Constuktor...
A helyzet kilátástalansága miatt kénytelen kelletlen, a Rendszer vissza állitásra kerül, meghatározatlan időre.

Jo éjszakát.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat