Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
ünnepek bööeee

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
ünnepek bööeee

Azt kell, hogy mondjam… nagyon jó! Nagyon jó! Az elmúlt rövid, mégis hosszú időszak alatt több dologra is rá kellett (ismét) ébrednem. Egy: hiába akarok, és tudok hosszú ideig is jóban lenni a húgommal, a kétszínűsége, a jellemtelensége akkor is előtör. Újabb „csalódás” ez nekem. De az acél lemezeken nem ütött át, tehát én mint Fanatikus most sem sérültem.
Kettő: Matematikai úton levezettem, és be is tudom bizonyítani, bármely emberi érzelemről (szeretet, szerelem, fájdalom, düh, harag, stb.), hogy az esetek aránytalanul nagy többségében káros, és egyértelműen felesleges. Természetesen tudom jól, hogy ez igen heves vitát váltana ki velem szemben, ezért ezt itt nem teszem meg, csupán megemlítem. Ha akadna EGY is aki EZEN sorokat olvasva legalább RÉSZBEN EGYETÉRT velem, azzal szívesen elbeszélgetek erről. (Feltételezem, hogy nem lesz ilyen.) Három: Sikerült megállapítani tökéletesen a Đark Fanatikus szerkezeti felépítését, mely hamarosan véglegessé válhat, ha csak záros határidőn belül nem következik be kivételes esemény. Ez a következő:
Fej: Különleges újítások a külsőben, mely megnöveli az álcázottság hatásfokát.
Az agy feltétlen előnnyel rendelkezik, hideg logika, valószínűségeken alapuló döntéshozatal, precizitásra, és hibátlanságra való törekvés, „fél-rendszer” állapot.
Anyagellátás: tudaterősítő, és szellemi kapacitás növelő készítmények.
Mellkas: Vastüdő, Acélszív. A tüdő nagymennyiségű szénmonoxid ellátása jellemző, mely megnöveli a pulzusszámot, és a szív teljesítményét fokozza.
A szív mint érzelem központ: Felelős az emberiesség, a tolerancia és alapvető értékek betartásáért. Többszörös acéllemez borítás, melyek titánium szegecsekkel vannak megtámogatva. Reménytelen próbálkozás bármely külső hatás, mely megérintené a valós, ténylegesen érzékeny, rendkívül sérülékeny részeket. (Bár bizonyítható, hogy nem lehetetlen). A borítás napi szinten karba van tartva. A lemez felületen apró gyémánt tövisek állnak kifelé a romboló szintű támadások elhárítása érdekében. (Ezért van, hogy a jó indulatú „támadások” elméleti síkon átüthetik a lemezeket). Törzs: Energia ellátó központ. És más semmi.
A mozgásért felelős testrészek folyamatos fizikai megterhelésnek vannak kitéve, a kondíció megőrzése, és a fizikai védelem nagyobb fokú biztosítása érdekében. (Erre egyébként külön „önvédelmi arzenál” van biztosítva, mivel a puszta fizikai erőre belátható okok miatt jobb nem hagyatkozni, még ha életem egyik legjobb erőnlétében is vagyok).
Ennyit az elmúlt napok, és hülye ünnepek levont következtetéseiről…

All the Best!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat