Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Igazságtalanságok

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Igazságtalanságok

Valoszinünek tartom, hogy el kellene mennem orvoshoz. De hát arra kinek van ideje? Bár a Mester is hajt, hogy takarodjak el a dokihoz, meg az emberkék is. Én is tudom, hogy el kell mennem mert rendkivül kellemetlen érzéseim vannak.

Régebben, nem is oly rég, rendkivüli mértékben örültem volna ha meghalok. De én azt ugy képzeltem el, hogy valami külsö hatás, vagy belsö hatás, de én egy füszálat nem mozditottam, hogy meghalljak. Tehát igy képzeltem. Esténként amikor sötétebbnél sötétebb véres gondolatok jártak a fejemben elgondolkodtam azon mi van akkor ha nem sikerül meghallnom addig amig erre én vágyom. És mi lesz majd akkor, ha majd már valami tényező beiktatodik aminek következtében értelmesnek látom a létezésemet, tehát élni akarok...És mi lesz akkor ha majd pont akkor...tul igazságtalan lenne. Bár tudom, hogy itt a földön mást nem várhatok...tehát ha a közeljövöben elpatkolnék csak ugy, egy cseppet sem lepödnék meg.

Bár egy kezemen meg tudom számolni, hány embernek lenne ez valamelyest sulyos veszteség, még is csak kellemetlen lenne. Jelenleg persze. Most érdekel. Egyébként meg önző modon eddig nem érdekelt ez a vonatkozása sem a dolognak.
Elkezdtem gondolkodni, megprobáltam sorrendbe tenni kinek megkkora kárt okozna a veszteségem. Végül is ez nem sikerült, pedig nagyon matematikailag gondolkodtam(Bár mostanában nem vagyok a toppon matekbol). Végül is végig gondolva az biztos, hogy a Mester járna a legrosszabbul. A rengeteg erő, energia, törödés, és segitség egyszerüen feleslegessé és értelmetlenné válna.
Talán a legkevésbé szerencsére a hugomat érintené a dolog, mivel még elég fiatal,bár kétség kivül maradando élmény lenne neki. Tehát kb a két szélsőértéket sikerült meghatározni, és még az is lehet, hogy nem is tükrözi a valoságot...

Aztán gondolkodtam, és a Mester szemszögéből vizsgáltam a dolgot. Mivel biztos, hogy erősen mellette áll a joisten, akkor nem engedi, hogy ekkora kár érje. Ergo, én maradok.
De aztán végig gondoltam, hogy esetleg probatétel lenne a Mester számára, illetve utolsó büntetö csapás az anyám számára. Ezt végig gondolva már kezdtem elveszteni a fonalat, mert igencsak belebonyolodtam a filozofálgatásokba, és megfájdult a fejem. Mindenesetre a Sátánt sem szabad kifelejteni a dolgok alakulásának a menetéből, tehát ha esetleg valamiféle megállapodás születik közte és isten között, mondjuk a Mesterre irányozva...hajaj, hiszen ott van Job története.
Ez is egy érdekes eset...
Job, egy erősen és rendithetetlenül istenhívő ember volt.
(Mester) Volt egy felesége és gyermekeik, és jomodban éltek. Isten látta és tudta, hogy Job tiszta, és hite rendithetetlen. Látta ezt a Sátán is. Egy napon a Sátán Isten szine elé járult, és fogadást ajánlott... Job lelke kellett neki. Sátán azt mondta, tegyék probára Jobot, hogy a hite vajon akkor is kitart ha sorsa drasztikusan megromlik. Isten azt mondta, jol van, bármit elvehetsz tőle csak az életét nem! Sátán igy is tett. Job ék elvesztették mindenüket, földönfutok lettek, majd az összes gyermeke meghallt. Végül Job is halálos betegséget kapott(Mindenki azt hitte, hogy megfog hallni, de ugy nem hallhatott meg).
A felesége, meg ocsárolta az istent és mondta Jobnak ha létezne Isten akkor nem engedné, hogy ez történjen velünk(A mai világban is hány faszfejtől hallom ezt.) De Job továbbra is megrendithetetlenül hit, és mikor azt hitte meghall, életét Isten kezébe ajánlotta és könyörgött fogadja be őt. Sokáig tartott a kálvária rengeteget szenvedtek, de Job továbbra sem még csak egy pillanatra sem rendült meg. A Sátán elvesztette a fogadást. Job felépült, és lassacskán gazdagabbak lettek mint valaha voltak, illetve az Isten rengeteg gyermek álldással látta el öket...(forrás: Mester, Biblia)

Szoval én már nem tudom mit gondoljak, mert nem kizárhato, hogy én mint olyan csapásmérő végrehajtó eszköz vagyok...
De mint egy Istenben fanatikusan hivő ember, ha ez igy van akkor ez megtiszteltetés!

Entaro Adum



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat