Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Élet=Hinta

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Élet=Hinta

Az életünk olyan mint a hinta, egyszer fenn aztán meg a mélyben, tudod jól, hogy nem maradhatsz tiszta, elveszel a szenvedélyben...
Egyszer fenn, de gyakran lent.
Ha belegondolunk hintázás közben is többet megyünk lefelé, és többet vagyunk lent mint fent.
Egyszerü fizika a pálya számításokkal egyszerüen igazolni lehet ezt az állítást.
Egyébként utálom a hintát.

Az elmult napokban kiemelkedö eseményről nem tudok jelentést adni.

-egyrészt mostmár tutira véglegesedett, és biztossá vált, hogy a Detty, és a Tincy nem lesznek közös pár.
Ujabb vereség tehát. Az elmult három harcom mind igy ért véget. Lehet, hogy nyugdíjba kellene vonulnom, és abba hagyni ezt a hülyeséget, hogy én beavatkozva mások életébe összerakom öket.
-másrészt idevonatkozoan lehet megemlíteni, hogy ismerek már pár elsös lányt, de csak ugy felszinesen.
Egy egy marháskodás idejére.
Egyszer aztán az egyik odajön hozzám kissé szomorkásan. Szeretne velem beszélni. Ajaj gondoltam magamba ez már rosszul kezdödik.
Hát hogy van egy másodikos fiu aki nagyon tetszik neki. amikor mondta ki az, mondtam, hogy hüha az tényleg jó csávó. Persze tudja és annyira tetszik. Jó, hát és én most mit tegyek? Hát hogy hallott rolam ezt azt.
És, hogy én biztosan a segítségére tudok lenni, hogy a közelébe jusson, mert amugy a srác észre sem veszi.
Aztán szépen finoman az értésére adtam, hogy nagyon sajnálom de nem tudok segíteni. Aztán meg majdnem sirva fakadt. De mondtam neki, hogy sajnos nekem is eléggé sok gondom van, és mostanság elég sok kudarc ért, és lehet rosszul csinálom a dolgokat, ugyhogy ne bizza rám ezt a dolgot. Megköszöntem a bizalmát, és szépen elbucsuztam töle.
Rengeteget gondolkodtam rajta az este. Csorikám az a kétségbeesett arc. Most mit tudnék tenni?! Mostanság ezen a téren is rengeteg kudarc ért. Nem tudom még. Sajnálom nagyon a lányt. És még fiatal is. Nehéz kérdés. Szivem szerint segitenék. Ne nincs hozzá eröm. Nagyon ugy néz ki, hogy semmit sem fogok lépni az ügyben.
-Volt a koleszben egyik éjjel harmadik szint, farkasszem nézö bajnokság. 11 en vagyunk a harmadikon. Mindenki 10 meccset nyomott. A lényeg, hogy egy meccs az 3 menet, de ha valakinek megvolt a két menet gyözelme az megnyerte a meccset.
Nekem helyböl ugy kezdödött, hogy az elsö meccs elsö menetét 10 mp alatt elvesztettem. Mondom a francba ez is jol kezdödik. Aztán 2-1 re az enyém a meccs. Nagyon helyes gondoltam.
Aztán jött öt meccs mindegyik 2-0 ide.
Aztán rájöttem nem csak én állok ilyen jol. Egész idö alatt egyetlen egy komoly ellenfél volt. Az RII.
Hát, hogy az is hogy nyomja. Marha izgalmas volt a mi meccsünk.
Elsö menet kb 5-6 percig és én nyertem. Második menet vagy 8 perc és ö nyerte. Aztán a döntö meg volt vagy negyed ora. és én nyertem. Kimeritö volt.
Aztán becsuszott még egy kettö-egy utána már simán minden 2-0 ide. Aztán 10 gyözelemmel én nyertem, mondanom se kell, hogy a második az RII lett kilencel. Tehát az egymás elleni meccsünk döntötte el ki lesz az elsö. Mindenesetre király egy játszma volt.
Kis semmit mondo sikerélmény...

A héten kimondottan rossz állapotom miatt háromszor hazaküldtek az iskolábol, ugyhogy ennek a hétnek annyi volt tanulás szempontjábol. Szerintem lehuzhatom a rolot.

Lenne mit irni még. Találtam valami ujjabb komoly és mélyen szánto gondolatot amit kifejtenék, de most nincs rá az energiábol elegendö keret.

I fear no enemy!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat