Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Hóóó...hogy az a...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Hóóó...hogy az a...

Elkezdett esni a hóóó, ááh undoritó!!
Wáááá ki nem állhatom amikor az a fehéres izé, undoritos akármi pihe igy rámegy a gyönyörü fekete ruhámra és akkor utána olyan fehéres izés trugyi lesz ott, egyszoval olyanos lesz...wááá

Emlékszem gyerekoromban imádtam a havat, olyan jo volt, szép is meg fetrengeni benne...A hoember épités meg minden,meg a nagy hogolyo csaták hajh de jo volt. Imádtam szánkozni is...anyira jo, ugy élveztem...de az elmult 12 évben nem szánkoztam. Kissebb gondom is nagyobb volt annál,pedig emlékszem szerettem.

Ma már legfeljebb nézni szeretem, mert az tagadhatatlan,hogy a frissen hullott ho,gyönyörü szép. Meg régebben enni is szerettem a havat. Mindegy ma már ott tartok,hogy csak hozzá ne kelljen érni! Undorito fehér hideg szar...ha még vörös vagy fekete lenne, de neeem ez fehér. Jah utána meg mimarad belöle, a latyak,a sár a trutymo, mi szintén böeee.
Ez is mint mint annyi minden az életben, megszületik, és pompa, és gyönyörü, aztán meg az elmulás keserves képei...a jeges mocskos hoooo. Áááááhhhhh.Még nekem is fáj.

A másik része,hogy mamár inkább csak a veszély amit látok benne...Eltakarja a jeget, és egy rossz mozdulat, és már is a földön vagyok. Amikor leesik az a nyomorult,ho akkor a közlekedés számomra még nehezebbé, még elviselhetetlenebbé válik, a stabilitásom, és a biztonsági érzetem is alaposan lecsökken. Lehet, hogy egy megkeseredett elvakult sötét idiota vagyok...vagy csak pusztán felnöttem, vagy mittudom én már talán mindkettö.

Végre a háboruban egy gyözelmet sikerült elkönyvelni...
ezzel az állás (1-4)
Adatbázis elmélet...
Ferenc! Azt mondja meg nekem,ha igy tudja az elméletet, akkor hogy a francba kapott maga karot gyakorlatbol?
Már mondtam, egy feladat nem volt kész és maga pont azt kérte...hát igy jártam, az az egyes nem tükrözi a gyakorlati tudásomat...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat