Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
KATASZTÓFÁLIS kezdet

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
KATASZTÓFÁLIS kezdet

Ezt jól elkurtuk...nem kicsit, nagyon.
Tudtuk, hogy meglesz az ára a szeptemberi békeidőszaknak. Tudtuk, hogy cserébe nagyobb apokaliptikus jellegü háborut kell megvívni.
Dark csapatai különösképpen felkészültek a mai apokalipszisre. Külön egy erre a célre felkészitett erő vonta össze csapatait, és ma reggel megindult...
A véres küzdelem.
Az első összecsapásra kifejezetten ráspecilizálódott a feladatra a sereg. Ennek ellenére megsemmisitő vereséget szenvedett.
A második összecsapásra is egy jól kiképzett viszont harci morál szempontjából lezüllött egység érkezett ki. Nem lett volna nehéz dolguk, mégse bírtak el az ellenséges csapatokal...mindkét fél egyenlő módon vonult vissza...
Ezzel a lélektani előny elszállt. Nagyon el.
Nemhogy az előny, de helyette pszichés szempontból komoly hátrányba kerültek a sötét egységek.

Vegyük észre, hogy nem vigasztal, hogy kurva szar volt a dolgozat, és a 32 fős osztályból mindenki karót kapott. Vegyük észre, hogy az sem vígasztal, hogy az elérhető 70 ponthoz képest 51 től adták meg a kettest. Engem maga a pontozás faszsága sem érdekel, mert az is egy rakás szar volt. Az érdekel, hogy vesztettem. Nem kicsit. Nagyon nagyon. Nem erre számítottam. én tisztességgel felkészültem. valahogy azonban mégsem erről volt szó. a követelmények között jónéhány olyan nem szerepelt ami a dolgozatban meglepett. nem kicsit...nagyon! "Ezeket ki lehet logikusan következtetni"
Mondja meg nekem legyen szives valaki, mert én 45 perc alatt nem jöttem rá, hogy a következő sorozatnak mi a hiányzó eleme, és milyen szabály írható fel rájuk, mert rajtam kívül még 31 ember kiváncsi lenne rá:
4, 7, 42, 70, 1456, ?
Ez 15 pontos volt...
Ezzel helyből uszott 15 pontom, bezzeg amikor elméleti kérdésre kellett válaszolni amit legalább tudtam az persze csak szar 5 pontok.
Voltmég valami fasz kérdés ami 10 pontos volt...azt se tudtam hogy jön ehhez a tantárgyhoz...mindenesetre nem tudtam.
10+15=25 minusz.
70-25=45 gondoltam fasza, helyből szia.
akkor amikor 51 től lehet kettest kapni. köszi.

Függetlenül attól milyen jellegü volt a vereség. Az attól még az.
Senkit nem ezek a szar részletek fognak érdekelni, csupán maga a vereség ténye.
Jó...nem gond. nem igy akartam.
Egy érdekel bassza meg! Évvégi 4.2! kész!
Ne álltassuk magunkat, vagy meglesz vagy nem lesz meg. Vagy élet vagy halál. Nincs közép út. Mert amit mondtam 3 hónapja azt megmondtam, mikor az elvárásaimat lefektettem. És ha ilyen köcsög dolgozatok miatt bukom el...akkor így jártam, akkor irány a temető. kész.
A kurva életbe abba...
[
(Maximalista barom... már a temetőben lenne a helye...)
2008.01.30. Dark...]



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat