Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Tetöponton a mélység

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Tetöponton a mélység

Nem birom a terhem, lihegve állok.
Üres lélek, fáradtan, kapkodva a levegőt... Legyengülve, tántorgok utamon, és a joság nem véd, félek nem hiszem még...de a joság nem véd. Ha ugy érzem nincs tovább, de mégis lépek még egyet, akkor sincs tovább. Pedig nincs az a pont, ahol nem lenne tovább. Érzem fogytán az erő, és nem feltétlen belülről fakad. Testem is gyenge már, mégis hiszem, hogy még egy lépésre futja. Nem birom a terhem, már nincs erőm, hogy vigyem sorsom, mint sulyos kereszt...ami majd fejfám lehet. Tán mindezt csak álmodom, mindazt amit élek, csak álom. Nem értem miért e kín, miért e háboru, miért folynak könnyek a keserü könnyek, de miért ezt álmodom?! Hallom a hangot: Időd lejár... de mégse félek tőle, mert talán a halálom a felébredés...

Tegnap délutánra teljes mértékben összeomlott minden... Mind szellemi, mind fizikai szempontból képtelen voltam a továbbiakban bármilyen müködést is végre hajtani. Furcsán éreztem magam, a rossz kedv elöhozott komolyabb fizikai rosszullétet, ami viszont felerősitette a pszichikai mélypontot, majd délután 4 óra körül az az nap számomra befejeződött...

Csodával határos modon reggel hét orakkor sikerült feltápászkodni az ágyból. Minden fajta müködés illetve szellemi tevékenység éppen csak elérte a minimális szintet, ez...jelen pillanatban is így van. A leg szomorubb, hogy nem tudok urrá lenni a testemet kínnzó remegésen. Remegés maga nem fáj, bár meglehetősen idegesítő...

Reggel amikor felkeltem a következők zajlottak le...
A Tinci(a pár fiu tagja) ment 0. órára, és a Pista(szobatársam, kényszerü haver...ö az a "kurás közben szeretnék meghallni" emberke)
mondja a Tincinek, mivan ilyen korán?
Tinci: Sajnos van nulladik orám
Pista: Szar neked! Nekem csak harmadik orám, lesz, és utána is csak 3.
Tinci: Huh jo neked, nekem 9 orám van.
Pista: Hát igy jártál(gunyosan)
Tinci elmegy...
Pista: Ugye milyen geci vagyok?
Acél: És ez neked jó?(lenézöen)
Pista: Kurva jo érzés(örül magának)
Acél: Akkor mi a francé kell megjátszanod a jot?
Pista: Mert...mert csak...De mi van megint ballábbal keltél?
Acél: Az nem kifejezés!
...
Szánalmas faszfej...
Majd jött egy kis oltás-fejmosás. Az kapta akinek járt...Akiben oltári nagyot csalodtam...a pár lány tagja.

Detty:Mi a baj?
Acél: Lofasz.(Ha ezt válaszolom valakinek akkor az már tudja, hogy gáz van)
Detty:Szoval velem van bajod?
Miért haragszol?
Acél: Nem haragszom én, csak szánalmas vagy!
Detty: Most mi van veled?
Acél: Elsö pont: Hallom össze raktak minket.
Detty: Igen képzeld el, de jol elküldtem a francba...
Acél: Jo nem érdekel, hogy ki mit pofázik amugy, de hallottam hogyan reagáltad le...Idézem: "Menj a francba, csak nem gondolod, hogy én mindenféle jött mentel összeállok"
Detty: De nem! Én azt nem rád értettem!
Acél: Hülyén nézhetsz rám, de hülyének nem! Ha C összerakja A-t és B-t, de A azt mondja C nek, hogy mit gondol, ö nem jön össze akármilyen alakkal, akkor a jelzőt egyértelmüen B-re érti.
Detty: De én nem igy gondoltam...
Acél: Jó...ez ami kevésbé érdekel amugy, ez csak kissé bántó volt, bár én vagyok a hülye, hogy felveszek ilyet. Van más is...Akkorát csalódtam, benned és jocskán leirtad magadat elöttem.
Detty: De most ezért?
Acél: nem, hanem halottam, hogy sirtál merthogy nem lesz semmi a kapcsolatból meg stb...Hogy lehet valaki ilyen hitetlen tutyimutyi, anyámasszony katonája, ilyen instabil, gyámoltalan polyáca! Szánalmas vagy tudod! Amikor már minden sinen van, te akkor is nyivákolsz? De nem is ez, állitolag te igy rühelled a Pistát, meg ugy utálod...Hallom, hogy megeröltette magát és a jofelét mutatta, te meg borultál a karjaiba, hogy vigasztaljon...Utána feljött és mindenkinek azt mesélte, hogy ö adott neked erőt, és hogy vigasztalt, és hogy most ö milyen fasza csávó.
Detty: De tényleg olyan normális volt.
Acél: Figyelj te buta, hülye liba! Te olyan barom szánalmas, idiota vagy, hogy gumiabroncs kellene a fejed köré, hogy szét ne essen! Ezt direkt csinállja igy...te meg simán bekapod a csalit...jaj te kis szánalmas idiota. Szálljál magadba! Ráadásul egy kétszinü ember is vagy...ha én utálok valakit, akkor a szemébe is utálom, multkor még legszivesebben megfolytottad volna, mostmeg egy alaptalan félelem miatt mész neki bögni? Hogy fér ez össze?
Detty:...(könnyezik)
Acél: Tudod mit, inkább ne gyere többet ehhez a jöt menthez, és ha valami gondod van, fordulj bizalommal Pistához, ö majd ellát jó tanácsokkal, csak ha majd megint megzakkan és már nem bir tovább normális maradni, te ugy fogsz szivni mint torkosborz, ott fogja kihasználni, amit rolad tud, ahol nem szégyenli, és meg leszel alázva!!! Minden Jót a továbbiakhoz!

Remélhetőleg volt ütö ereje a monologomnak, mert én még mindig segiteni akarok neki, és azt akarom hogy észhez térjen. Ez a modszer durva bár, de néha muszáj alkalmazni, mert az nem megy, hogy mindig csak pátyolgatok valakit, aztán eredménye meg nincsen.
Van olyan emberke, aki ezt nagyon jol adja elö, és elég gyakran jo hatásfokkal alkalmazza, ezért a segitő stilust elneveztem Alexander modszernek.

Mindenesetre nem felejtem el ezt a dolgot, mert ütött, és komolyabban lehuzza az amugy is elégtelen állapotomat. Meg kell jegyezzem, ha jo állapotba lennék, akkor nem okozott volna kárt ez a csalodás. De igy sajnos megfelelő védelem hijján, volt romboló ereje...Mindenesetre azzal vigasztalom magam, hogy hiszen ö is csak egy ember...Nem más, csak egy ember...
Hát igen ez jo példa arra, ha segitesz nem valoszinü, hogy az megvéd attol akit segitettél. Igen! Jo lenne ha megérteném végre: A JÓSÁG NEM VÉD!!!!!!!!!!

Entaro Tassadar



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat