Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Döntö:Élet-Halál

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Döntö:Élet-Halál

Megkaptam a boritékocskámat.
Különleges egy boriték volt.
Rendkívüli egy boriték.
Az állt a feladosorban: Petrik Lajos Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Kéttanításinyelvü Szakközép Iskola.
Én csak ott ültem a fotelban, balkezemben a felbontatlan boritékkal, a jobban a cigimmel.
Öszinte reménységgel ugy tekintettem a cigimre, hogy ö az utolsó szál amit elszivok. Utána legfeljebb néha pipa. Azt is szeretem, csak az különlegesebb.
Rettegtem kibontani a boritékot. És a cigi csak fogyott. Ugy izzadtam akár kurva a templomban.
Ugy gondoltam akkor még, hogy jo 90% esélyem van, hogy visszavesznek. Na de ne felejtsük el ugye, hogy a kis esély is esély, tehát 10% hogy nem.
Ahogy ott ültem és egyre jobban közeledett a pillanat, hogy most kinyitom, hirtelen ugy éreztem magam, mint egy világbajnoki döntöben, ahol a hosszabitásban vagyunk, ahol az aranygol szabálya van, és az ellenfél 11-est kapott. És én állok a kapuban... A labda mögött a kaputol 11 méterre pedig a halál.
Ha belövi vége mindennek.
Idegesen állok a golvonalon. Az a rohadék teljes magabiztossággal a labda mögött. Szigoru, kegyelmet nem ismerö tekintetet szegez rám, mi sugallja: Most a véged! A cigim már a szürön ég, eloltom a hamutálban. Késsel felvágom a boritékot, és kihuzom a papírt. Hatalmas a feszültség. A közönség a lelátokon értem szurkol, és skandálja: élet! élet!
A papír négyfelé hajtva, egyet kihajtok.
Az élet és halál határvonalán álló biró élesen fülsüketitő modon fuj a sípjába...
Kihajtom teljesen a papírt...
Ahogy elrugaszkodom még látom, hogy a halál irtozatos erövel és halálosan pontosan lövi a labdát, mi pillanatok alatt tüzgolyóként suhant a kapu felé...
Érzem elcsíptem az irányt,ráéreztem merre vetődjek.
Azonban a lövés a halálra jellemző modon tökéletes, és már látom nem érem el a pontosan a jobb felsőbe tartó lövést. Hát igen. Védhetö 11-es nincs csak elhibázott. Ahogy nekivágodok a kapufának, mintha ki akarna szakadni a kapu a helyéböl, az egész beleremeg az irtozatos erejü lövéstöl. Na gondolom magamban vége, nem rajtam mult, ezt nem lehetett védeni. Hirtelen az üdvrivalgásra leszek figyelmes, és ahogy elkeseredetten feltápászkodom látom amint a halál térdre borulva fogja a fejét. Isten segedelmével a lövés a kapufát találta telibe...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat