Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
alagut vége

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
alagut vége

Mai nappal iszonyu megpróbáltatások közepette sikeresen kicseréltem a képet az adatlapomon, annál az egyszerü oknál fogva, mert már másképp néztem ki mint ahogy kinézek. Vagy mi? Na mindegy. Valójában nem is a kép számít, hanem a mondandóm, ami persze felesleges, mert kit érdekel? na jó... hagyjuk inkább mert baj lessz haha:)) Persze azért rakom fel a modernebb képet, hadd lássa mindenki milyen helyes vagyok hahaha:)) Ugy is mindíg letépik szinte a fejemet, amikor az igazat állítom a külsőmet illetően, most akkor azt mondom inkább: helyes vagyok:)) Jajj még a végén el is hiszem ha-ha.

A német vizsgák nem sikerültek. Ez azt jelenti, hogy II. alkalommal sem sikerült? Vajon miért nem? Erre rengeteg féle különböző verzió létezik. Egy viszont tény: nem sikerült. Egy hét és jön a következő ütközet: infó szóbeli. Vajon ez se fog sikerülni? Itt persze siker alatt az elvárható 5-ös osztályzatot értem, hiszen ez a szakmám, erre csak pontok miatt van szükség.

Ha nagy szavakat akarnék használni azt mondanám, hogy a csillagok állása nem kedvez mostanság (már egy jó ideje) a harcokra való nyugodt felkészülésben. Voltak pillanatok mikor azt hittem összedől a világ. Az életemben eddig két nagy döntés volt, ebből először remekül döntöttem, azonban 2. alkalommal súlyos hibát vétettem. S ennek iszom most a levét. A másodikkal az elsőt szerettem volna kompenzálni annak a javára, akinek a rovására ment az első.
Jót nem azért teszel valakinek (jobb esetben, legalábbis én így vagyok vele), hogy valamit várj cserében. Na de az, hogy viszonzásként eltaposnak, eltörölnek az már erősen bántja az igazságérzetemet:
"Hűség nincs, az árulás jellemző
álszent arcokon hazugság kendő"(Á.G.II.)
A sorok aktualitása sajnos megmaradt annak ellenére, hogy erős kritikának egy megrázó csalódáshoz írtam, azonban mivel a hüség nagyon tág fogalom...
ezért annak mondanivalója mindenkoron érvényes, nem csak egy adott történésre melyre eredetileg irányult.
A leginkább hüségesnek egy anyának kellene lennie a gyermekeivel szemben... Azonban bizton állíthatom, hogy több a hütlen anya, mint a hütlen ember egy kapcsolatban... teccik érteni?
Arra kell napról napra rájönnöm, s már valamikor 05 tájékán raájöhettem ha versben megfogalmaztam, hogy én egy "Kárhozatra nemzett vétek" vagyok...
Sajnos sötét idők járnak erre, biztató jelek, illetve tények azonban vannak, hogy lesz jobb, lesz jobb...
azonban... Az alagút vége oly messze még...
túl messze még...

A Legjobbakat!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat