Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Karácsony: ugyan!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Karácsony: ugyan!

Ma Łord Đark Anarchy[262773 AL]: Karácsony

Mit is jelent tulajdonképpen a karácsony?
Kinek mit jelent?
Változo.
A nagy közhelyes átlag szájábol lehet gyakran hallani: Szeretet,meghittség,család,békesség.
IGEEEEEN?!
Jol van akkor,jol van akkor.
Nekem nem jelent már semmit.
Illetve de. A tömegnyomor,az hogy minden hamarabb bezár, mindenki rohangál össze vissza. Meg a sok hülye csicsás diszités. Ezenkivül emlékeimben felötlenek a következö fogalmak szentestével kapcsolatban: Magány, bánat, keserüség...
Ez idei lesz a 21. karácsony amit megérek. Ebböl az utolso 11 alkalommal, egyálltalán nem, vagy csak minimális szimbolum hivatott a karácsonyi hangulatot megteremteni "családi köreinkben". 11 alkalombol 4 alkalommal voltam egymagam szenteste. Elsö alkalommal elég szarul esett, de utána ezt is megszoktam. Nincs család,hát nincs karácsony sem.
De most tekintsünk el tölem.
Nézzük azokat akik egyedül élnek. Ezzel még nincs is baj,mert ettöl függetlenül nem biztos hogy magányosak(pl Nagybáttyám). Na igen de akik magányosak, és közben vannak csomo rokanaik? Hát igen amikor szent este lese szarják a fejüket. Tuti joérzés.
Statisztikák mutatják,hogy szenteste megnövekszik az öngyilkossági hajlam azokban akik egymaguk maradtak!
Na mennyünk még lejjebb...
Akiknek fedél sincs a fejük felett.
Igen! a hajléktalanok. Az egy dolog h nagy hányaduk alkoholista, de mi van a szük rétteggel akinek nem ez lenne a jussa. "Hoban-fagyban,éhen..." Karácsonykor! Nagyon jo!
Na ne áradozzon nekem senki erröl a naprol! Számomra hosszu évek ota nincs jelentösége!

Aki elolvassa a verset, nem kérek mást,csak az utolso két versszakon gondolkodjon el nagyon. A többi nem is olyan fontos...Az utolso kettö a lényeg!

És mégis...
Hiszem...
Hiszem,hogy valaha lesz családom...
Hiszem ha lesz családom, ujra értelmet nyerhet, és nyer is a karácsony, melyet gyermekkoromban már november elején annyira vártam...Anyira imádtam, ugy szerettem azt a hangulatot,ahogyan a havat is. Sokáig a horol a karácsonyra asszociáltam és forditva. A fehér karácsony... Ez számomra mindig olyan össze tartozo pár volt. Ho és karácsony.
Na látod ez az a másik ok amiért annyira gyülölöm a havat!

S egyszer mégis talán jobb lesz.
Ha lesz saját család, és november elején megint izgalmak közepette várhatom majd a szent estét. S majd talán azon is izgulhatok valaha, hogy "jaj csak fehér karácsony legyen!"

Minden Jot!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat