Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Buli a koleszba

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Buli a koleszba

Ma Łord Đark Anarchy[262773 AL]: Angyali könnyek

Produced by:Alexander und Ferry

Tökéletesen érzödik a versen,hogy ketten irták,még sem lehet megmondani,hogy ki melyik részt irta. Az egész jol egybefüggö, megirásakor a két szerzöközött rendkivül jo összhang alakult ki. Meg kell még jegyeznem,hogy egyedül egy ilyen hangulatu verset biztosan nem tudok, és nem is tudnék irni.

Tegnap volt karácsonyi ünnepség a kollégiumban böeeee...
Az az idiota karácsonyfa, meg az egésznek amugy sem volt semmi hangulata. De legalább volt süti. Na ennyi pozitivuma volt az egész hülyeségnek. Utána meg volt buli a klub szobában. Na ez volt a másik pozitivum. Egyetlen hátránya a bulinak a disco feelingje volt. De egy idöután megszoktam a régi régi félstilusomat. Aztán megint belejöttem a dancelésbe. Aztán volt amikor pogoztunk is egyet(az a három hülye rocker akiknek volt képük lemenni a discos buliba:D)
Aztán lassuztam is egy jo párat egy két ismerös lánykával, ugyhogy összességében nem volt rossz.(Na nem mindha tudnék táncolni.) A cuccos végén rosszabbul éreztem magam mint egy 2 orás koncert után. Majd összeestem, arrol nem is beszélve,hogy azt hittem a lábam most fog tuti megsemmisülni.
Oda jött egy régebbröl ismerös lány(Az ünnepség miatt sapka nem volt rajtam,és ingben voltam.),hogy na végre,hogy levettem a sapkát, merthogy milyen jol áll nekem ez a haj, és olyan aranyos arcom van igy.(mármint szakáll nélkül) Mondtam,hogy én nem aranyosan akarok kinézni, hanem férfiasan.(Itt a pont. Igazam volt, most is mint mindig!)
Minden Jot!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat