Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đark Fanatikus naplója


Łord Đark Fanatikus [53471 AL], gazdája Đark Fanatikus
Felhivás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53471
Felhivás

2004.12.05(Kedd)-2005.12.05(Hétfö)
Egy évvel ezelött volt a népszavazás.
A határainkon tul élö magyarok kettös állampolgárságával kapcsolatban volt ez. A kérdés egyszerü volt: igen vagy nem. Csodálatos érzés volt az utcán itt ott felragasztott kis cetliket látni: Ha Magyar vagy: IGEN!
És rendkivül szivenvágo érzés volt egyes magukat magyarnak nevezö szemét geciktöl azt hallani: Hát nehogymá megkapják, hát mindenféle ember átjön aztán elveszik elölünk a munkát,a megélhetést,mert olcsobbak lesznek. Akkor nem tudtam eldönteni gyülöljem, vagy undorodjam ezektöl. Még ma sem tudom.
Mindenesetre én elmentem szavazni.
Aztán jött a hidegzuhany. A szavazoképes lakosság kb 15%-a ment el szavazni. Végül is akik szavaztak ugyan minimális külömbséggel de nyert az igen. Aztán a kormány döntött. Érvényteleniti az eredményeket és nincs uj szavazás. Helyette amit a kormány skandált: NEM.
Gyász nap ez a mai.
Ha magyar vagy ma legalább pár percre magadba mélyedsz, arrol,hogy milyen lehet ugy magyarnak lenni,hogy esetleg még nem is jártál magyarországon. Milyen magyarnak lenni egy idegen földön ami igazábol valaha magyar terület volt.
Gyász nap ez a mai.
Én magamrészéröl is gyászolom.
Én láttam. Láttam azokat a magyar embereket akik itt tanulnak de csak ideiglenesen lehetnek itt. Láttam a bánatot. Azt a mérhetetlen vigasztalhatatlan bánatot. A csalodást. Egyikük azt mondta: Elutasitott a hazám. És igen! Öket akik magyarabb magyarok mint akik itt élnek mon, elutasitotta az ország.
Gyász nap ez a mai!
Ha magyar vagy,magadba szállsz. S legalább egy percre csak azokra gondolsz akik magyar létükre nem élhetnek hazájukban! Ma több magyar él határon tul,mint bellül.
Szokták is mondani,hogy magyarország a világon egyedülállo ország,abbol a szempontbol,hogy a saját népe veszi körül! IGEN! Több magyar van kint mint bent és bent kevesebb magyar van mint nem magyar!
Mindenféle kinai meg mittudom én mi ide bevándorol és akkor magyarok meg nem jöhetnek?!
Gyász nap ez a mai.És én tiszta szivböl gyászolom.
Ennek jeléül teljesen megborotválkoztam(vagy 10 percig álltam a tükör elött mire eröt vettem magamon),illetve lettettem a teljes felszerelésemet és helyette fehér ing,öltöny,és öltöny nadrág.Ez nálam rendkivüli dolog,ezzel akartam mutatni számomra mekkora jelentösége van ennek a napnak.

Ez a téma mindig is fontos szerepet töltött be az életemben. Tavaly ilyenkor mintegy 5 embert ismertem személyesen határontulrol. Érdekes modon velük vagyok a legjobb viszonyban. Mamár mintegy 10 embert ismerek személyesen határontulrol, és érdekes mod a legjobb kapcsolatok azokkal az emberekkel alakulnak ki.
Mára ha mondhatni ezt személyes ügyemnek is tekinthetem a dolgot. Föleg azota miota a kedvesem egy nagyon rendes Udvarhelyi leány.

Gyász nap ez a mai!
Emlékezzünk hát,hogy a hanyagság, az érdektelenség,az önzöség a mértéktelen bunkoság,és hülyeségnek köszönhetöen szépen lassan, magyarország mint olyan megfog szünni!
MINDENT VISSZA!!!

Minden Jot!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat